Аристотель без голови

Аристотель без голови

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

В Уманський дендропарк «Софіївка», який був заснований графом Станіславом Потоцьким у 1796 році для своєї дружини Софії і який називають шедевром садово-паркового мистецтва кінця XVIII — першої половини XIX століття, нещодавно завітали... вандали.

Четвірка приречених

Четвірка приречених

Офіцер поліції влаштував жахливу ДТП у центрі Миколаєва: на місці трагедії загинули одразу четверо людей, а от сам 23-річний водій постраждав мало. Аварія сталася рано-вранці в неділю: водій «БМВ» на шаленій швидкості протаранив відразу два автомобілi, які були припарковані недалеко від нічного клубу «Каприка».

«Чорний квадрат» Борисполя

«Чорний квадрат» Борисполя

У світі вже звична практика називати аеропорти на честь видатних особистостей, як-от, аеропорт Стамбула імені Ататюрка, варшавський аеропорт імені Фредеріка Шопена, аеропорт імені Леонардо да Вінчі у Римі, в Берліні — імені Отто Лілієнталя, німецького інженера й одного з піонерів авіації.

Пастка з обрізом

Пастка з обрізом

В одному з під’їздів Канева невідомі напали на 52-річну жінку і впритул її розстріляли. Від отриманих поранень бідолашна померла в міській лікарні, не приходячи до тями. Поліція практично по гарячих слідах затримала нападників.

Смерть у тіні

Смерть у тіні

Учора в Харкові на єврейській частині міського кладовища №3 поховали Юрія Демента, який був убитий саме тут наприкінці минулого тижня. У тілі загиблого знайшли 12 кулевих поранень. Ще дві кулі поцілили просто в голову.

А міни все летять

А міни все летять

Сили антитерористичної операції перебувають на тих позиціях, які було визначено Мінськими угодами. За словами речника Генштабу ЗСУ Владислава Селезньова, ті населені пункти, які «перебували під нашим контролем, i надалі перебувають під нашим контролем, а всі спроби бойовиків якось змінити лінію розмежування наражаються на відповідь сил АТО».

Спротив окупації

Спротив окупації

Минає два роки з моменту анексії Криму сусідньою державою. 26 лютого 2014-го у Сімферополі відбувся один iз найбільших мітингів на підтримку єдності України. З одного боку участь у ньому взяли кримські татари та проукраїнські активісти, з іншого — прихильники проросійської партії «Русскоє єдінство».

Всі статті рубрики