Одинадцять недругів Путіна

Одинадцять недругів Путіна

Минулими вихідними у російській Чечні відбулося позапланове судове засідання у справі Миколи Карпюка та Станіслава Клиха, яких звинувачують у масовому вбивстві російських військовослужбовців під час Чеченської війни. Обом українцям суд продовжив термін арешту до 27 травня цього року.

КОПайте глибше

КОПайте глибше

Присяга нової патрульної поліції Вінниці відкладалася із дня на день — організатори підлаштовувались під можливість приїзду до обласного центру Президента Порошенка. І от 22 лютого Вінниця стала 14-м містом, де стартувала патрульна поліцейська служба.

Ё проти Ї

Ё проти Ї

Щорічний світовий конгрес українців приєднався до святкування Міжнародного дня рідної мови в штаб-квартирі Організації Об’єднаних Націй у Нью-Йорку. Як повідомили в Конгресі, цього року акцент був поставлений на те, що під час заходу було презентовано доповідь «Переслідування рідної мови і порушення культурних прав в окупованому Криму».

Кайф під зірками

Кайф під зірками

У центрі Черкас є планетарій. Удень там проводять екскурсії. Але, як з’ясувалося, «працював» планетарій і вночі. Не для споглядання зірок, а для вживання наркотиків. Про таку особливість цього закладу повідомили черкаські правоохоронці.

І хто тут лютий?

І хто тут лютий?

Наприкінці зими погода почала демонструвати свої по-справжньому весняні якості. Досить висока як для лютого температура неабияк припала до вподоби українцям. Та така погода довго не протримається, обіцяють синоптики.

Московіє, протри окуляри

Московіє, протри окуляри

Офіційний Київ не буде виконувати вимоги російської сторони, які ґрунтуються на її прочитанні тексту Мінських домовленостей, заявив міністр закордонних справ України Павло Клімкін на спільній прес-конференції з главами МЗС Німеччини та Франції.

Всі статті рубрики