Весняні ігри в зимових садах

Весняні ігри в зимових садах

16 лютого — день, коли має бути вирішена доля Прем’єра Арсенія Яценюка, адже глава Кабміну звітуватиме сьогодні перед Верховною Радою про свою роботу. Про те, чим завершився цей день, «Україна молода» розкаже вже у наступному номері.

Про партії та їхні імена

Про партії та їхні імена

Історію української політики можна вивчати за назвами партій. На зорі Незалежності їх йменували у відповідності до ідеологічної складової, до профілю діяльності. Згадаймо Комуністичну, Соціалістичну, Соціал-Демократичну, Республіканську партiї, Партію зелених тощо.

Репресії-2016

Репресії-2016

Топ-темою порушення прав людини в окупованому Росією Криму з минулого четверга стали обшуки й арешти у Бахчисараї, Алушті та Ялті кримських татар. «Тотальні репресії в окупованому Криму влада Росії мотивує боротьбою з ісламським тероризмом, — констатував голова Меджлісу Рефат Чубаров.

«Нерозумно щось робити тiльки тому, що цього вимагає МВФ»

«Нерозумно щось робити тiльки тому, що цього вимагає МВФ»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Підтримка України з боку Заходу залежить від реформ. І чим більше Україна зробить сама, тим активніше їй допомагатимуть. Про це у статті для сайта «Новий час» пише польський економіст і політик Лешек Бальцерович.

«Гнать цей уряд треба поганою мітлою!»

«Гнать цей уряд треба поганою мітлою!»

На останній сесії Вінницької обласної ради не на жарт розгорнулася дискусія щодо питання про відставку уряду та прем’єр-міністра Арсенія Яценюка. В результаті рада все ж ухвалила звернення до Президента України, Кабінету Міністрів, Верховної ради та інших обласних рад України з вимогою уряду зійти з владної арени.

Всі статті рубрики