«Діамантові» спокусниці

«Діамантові» спокусниці

У Миколаєві своєрідний рекорд поставила 23-річна дівчина, яка вкрала у свого 56-річного коханця діамантiв на загальну суму майже в двісті тисяч доларів. А от у Херсоні як фатальна спокусниця виступила 20-річна студентка одного з місцевих вузів.

У Росії попи брешуть

У Росії попи брешуть

У Ростовській області тривають допити свідків захисту української льотчиці. Напередодні судді відмовили адвокатам українки у допиті священика, який звинувачував Савченко у тортурах. Адвокати льотчиці наполягають на тому, що слідство зловживає показаннями лжесвідків, одним iз яких є й священнослужитель Володимир Марецький.

За законами репресій

За законами репресій

У Київському районному суді Сімферополя в середу, 20 січня, заочно обрали запобіжний захід у вигляді взяття під варту стосовно уповноваженого Президента України у справах кримських татар, народного депутата України Мустафи Джемілєва.

Бойовики «морозяться»

Бойовики «морозяться»

Жодного прогресу не демонструють перемовини політичної підгрупи Тристоронньої контактної групи у Мінську. За словами представника української сторони Романа Безсмертного, сторона бойовиків укотре відкинула можливість участі українських партій у виборах на окупованій частині Донбасу, як і пропозиції щодо участі ЦВК у виборчому процесі.

ГРОШацьке ТБ

ГРОШацьке ТБ

Навколо «Громадського телебачення», яке почало мовлення відразу зі стартом Євромайдану і стало помітним упродовж останніх двох років, розгорівся фінансовий скандал. Нещодавно одного із засновників цього канала мовлення — Романа Скрипіна — колектив звинуватив у привласненні кругленької суми. Останній 15 січня оголосив про запуск нового канала, запевнив, що гроші в нього є і він готовий їх віддати, проте частина суми вже витрачена на новий проект.

Не в забої — на морозі

Не в забої — на морозі

Гірникам iз ДП «Львіввугілля», за словами посадовців, нарешті дали заборговану зарплату за листопад-грудень 2015 року. Аби отримати чесно зароблене, шахтарям довелося страйкувати та 12 січня перекривати трасу Львів—Рава-Руська. Загалом боргу «набігло» на 58 мільйонів гривень.

Всі статті рубрики