У супроводі грейдера

У супроводі грейдера

Рясний снігопад на вихідні буквально паралізував життя на півдні країни. Усі головні траси було перекрито (трасу Одеса—Київ відкрили лише у вівторок по обіді), громадський транспорт ходив із перебоями, водіїв просили не виїжджати на своїх авто; люди створювали штучний дефіцит хліба, змітаючи його з полиць магазинів, а сама Одеса захлинулася у смітті (дві доби був обмежений доступ до полігонів зі зберігання твердих відходів, тож вивозити сміття почали лише у вівторок, пробираючись до звалищ засніженими полями).

Льодовий код

Льодовий код

У Львові відбувся конкурс льодових скульптур, який проводять уже кілька років поспіль. Дійство тривало на площі перед головною ялинкою міста. Тема конкурсу «Щедра».

Вокзал двох

Вокзал двох

Віднедавна будівля Київського річкового вокзалу належить компанії, пов’язаній з екс-головою Держкомпідприємництва Михайлом Бродським і народним депутатом Нестором Шуфричем, з’ясували журналісти програми «Схеми».

Кривава спадщина

Кривава спадщина

Справа про замовне вбивство вдови екс-голови Заводського районного суду міста Миколаїв 44-річної Тетяни Рудяк обростає новими подробицями. Судді вже встановили, яку саме суму грошей заплатили найманним убивцям та змогли довести, що в катуванні жінки особисто брав участь колишній суддя Центрального районного суду Миколаєва Андрій Рудяк.

Ведмідь має піти

Ведмідь має піти

Представники Євросоюзу м’яко натякають офіційному Києву, що без проведення виборів на окупованій частині Донбасу є можливим загострення збройного конфлікту. Як зазначає міністр закордонних справ Німеччини Франк-Вальтер Штайнмаєр, чим довшою буде імплементація Мінських угод, тим вищим є ризик загострення конфлікту на Донбасі.

Нелегко байдики бити

Нелегко байдики бити

За інформацією Державної служби статистики, в Україні рівень безробіття протягом минулого року піднявся до найвищих показників. А вже на початку січня ці показники знову збільшилися. Станом на 1 січня 2016 року кількість людей, що не працює, становила 490,8 тисячі осіб.

ЦАП-відбувайло

ЦАП-відбувайло

Центр обслуговування громадян в Одесі працює заледве чотири місяці, а вже встиг здобути прихильність одеситів і набити оскомину ворогам «губернатора». Наразі Центр надає послуги з реєстрації громадян, бізнесу, майна, громадських організацій та видачі паспортів. Під час його відкриття Міхеїл Саакашвілі обіцяв, що це буде сучасна служба, в якій без хабарів зручно і комфортно люди зможуть вирішити свої питання.

Всі статті рубрики