Таксі особливого призначення

Таксі особливого призначення

В Одесі запрацювало соціальне таксі для інвалідів. Ініціатором функціонування такої послуги став переселенець iз Донбасу, інвалід Віталій Кравченко. Чоловік, який на візочку вже 15 років, розробив бізнес-план незвичайного проекту.

Героїв лікує Європа

Героїв лікує Європа

Нещодавно Запорізький військовий госпіталь відвідала делегація посольства Федеративної Республіки Німеччина. Очолював її Генеральний консул пан Моссінгер. Разом iз ним до лікарні завітали аташе з питань оборони полковник Крістіан Фархонде, а також представники посольства Деніс Гербольд та Свен Рад.

Телефонія азбукою Морзе

Телефонія азбукою Морзе

Уперше в Дніпропетровську під одним дахом зібрали унікальну колецію засобів зв’язку за 120-річну історію — від ХІХ до початку ХХІ століть. У Національному історичному музеї імені Яворницького представлено апарати Морзе, телеграфи, фонопори, стаціонарні й мобільні телефони та ще чимало цікавого: спеціалізовані шахтні та морські телефони, генерацію польових телефонів німецького, американського, радянського виробництва, колекцію стаціонарних апаратів 1920—1990-х років.

Щодня — по селу?

Щодня — по селу?

Дві доби політики, військові, журналісти, експерти, волонтери сперечалися про те, чи захопили бойовики у «сірій зоні», окрім селища Комінтернове, ще й сусідні села Заїченкове і Водяне, що розташованi в «сірій зоні».

Голодні «канікули» Надії

Голодні «канікули» Надії

У російському Донецьку відбулися останні в цьому році слухання у справі полоненої української льотчиці. Після тижня голодування, яке вона оголосила до кінця судових слухань, Савченко прибула на чергове засідання суду. Із часу голодного протесту — це перша її поява на людях.

Новий «обліко морале»

Новий «обліко морале»

Бійки в сесійній залі, прогули засідань, порушення регламенту — невдовзі за ці та подібні «відхилення» від правил поведінки депутати нестимуть покарання. Експерти за участі Комітету Верховної Ради з регламенту і Комітету з питань запобігання та протидії корупції почали розробляти Кодекс парламентської етики, який має стати не «джентльменською угодою», а нормативним документом.

Всі статті рубрики