Бульдозери проти древнього Києва

Бульдозери проти древнього Києва

Археологічну знахідку, вулицю часів Київської Русі, яку знайшли у Києві на Подолі під час будівництва дорожньої розв’язки, можуть знищити, про це на своїй сторінці у соцмережі повідомив археологг Михайло Сагайдак. «Подібна історія була і на майдані Незалежності, коли готували територію для торговельного центру «Глобус».

Прикрiсть для влади

Прикрiсть для влади

Вінниця не обрала міського голову в першому турі — прикрість для чинної влади. А те, що керівником міськради райцентру Гайсин втретє став представник від «Батьківщини» Анатолій Гук, переплюнувши рейтинг, установлений ранiше в області самим Володимиром Гройсманом (майже 90 відсотків проти 77,81 за Гройсмана у 2010-му) — причина для втіхи біло-сердечних.

Облікові ставки

Облікові ставки

Через півроку після ухвалення в першому читанні законопроекту «Про посилення гарантії дотримання прав і свобод внутрішньопереміщених осіб» депутати розглянули його вдруге. Згідно з законом, внутрішньопереміщеною особою є громадянин України, іноземець або особа без громадянства, яка перебуває на території України на законних підставах та має право на постійне проживання в Україні, яку змусили залишити або покинути своє місце проживання у результаті або з метою уникнення негативних наслідків збройного конфлікту, тимчасової окупації, повсюдних проявів насильства, порушень прав людини та надзвичайних ситуацій природного чи техногенного характеру.

Всі статті рубрики