Все життя у шитті і шиття, як життя

Все життя у шитті і шиття, як життя

Цими вихідними найкрасивішими вулицями Києва пройшли найгарніші люди, одягнені у барвисті національні сорочки, віночки та з патріотичною атрибутикою — у столиці відбувся 16-й Мегамарш у вишиванках. 26 вересня щонайменше тисяча людей у національному вбранні співали та перегукувалися вже традиційним вітанням «Слава Україні! Героям Слава!», йдучи ходою від Золотих воріт через Софіївську, Михайлівську та Контрактову площі, Андріївський узвіз до площі Поштової.

Європа нас зігріє?

Європа нас зігріє?

Острах перед наближенням зими, коли знову невідомо, що буде з газом, дещо розсіявся в тернополян після інформації, що в теплопостачанні міста нарешті-таки розпочнуться реальні реформи. Ще у 2011-му Тернопільська міська рада виграла грант Європейського банку реконструкції та розвитку, спрямований на реконструкцію теплопостачання та вдосконалення роботи житлово-комунального господарства.

Нас не доженуть!

Нас не доженуть!

Уже другий рік поспіль восени у Вінниці студенти створюють живі герби. Цьогорічний флешмоб можна вважати новим рекордом. У ньому взяли участь майже дві тисячі молодих людей. У вишитих сорочках, вишикувавшись у формі малого герба Вінниці, вони тим самим висловили свою любов до рідного міста.

Гра словами

Гра словами

«Ухвалу слідчого судді Шевченківського районного суду залишити без змін, а скарги захисників — без задоволення», — оголосив рішення суддя.

Під час засідання учасники процесу прослухали аудіозапис допиту свідків, які давали свідчення в Шевченківському райсуді.

«В Україні рабами не народжуються»*

«В Україні рабами не народжуються»*

Минулого тижня у Росії почали судити українську льотчицю. Перше судове засідання тривало понад сім годин, а наступне заплановане вже на сьогодні. Попри «залізне» обвинувачення суддів, українка сміливо заявила: її справа сфабрикована і ні до вбивства російських журналістів, ні до самовільного перетину кордону вона не має жодного стосунку.

«Коли не воюємо — своїх грабуємо»

«Коли не воюємо — своїх грабуємо»

На лінії розмежування у зоні АТО бездоганна «тиша» в окремі дні змінюється провокаційними обстрілами бойовиками позицій ЗСУ з кулеметів та гранатометів, в «зеленці» не припиняються «мала» війна диверсійних груп та снайперські дуелі.

Маршрутами порятунку

Маршрутами порятунку

Від автобуса, що привіз їх із Донбасу, i до ганку облдержадміністрації 32 чоловіки в камуфляжній формі пройшли коридором пошани. Вони провели в зоні бойових дій понад рік, побували в усіх гарячих точках сходу. Їхні автомобілі увесь час їздили на передову по всьому фронту, звідки вивозили поранених, а було таке, що й прикривали.

Всі статті рубрики