Грузинське підкріплення

Грузинське підкріплення

Давид Сакварелідзе очолить прокуратуру Одеської області, проте посаду заступника генпрокурора не полишить. Нового прокурора Одещини Михаїл Саакашвілі мав представити в понеділок 14 вересня, але офіційні заходи відтермінували. Таку інформацію підтверджували анонімні джерела в одеській прокуратурі.

Без зброї слабкі й герої

Без зброї слабкі й герої

Уже понад рік на Тернопільщині завдяки громадській ініціативі діє військово-патріотичний вишкіл «Захисти свій дім», що допоміг тисячам жителів області безкоштовно отримати початкову військову та медичну підготовку.

«Мертві» душі

«Мертві» душі

У рамках кампанії «Чесна весна — відповідальна осінь» громадський рух «Чесно» провів моніторинг iз метою виявити депутатів-прогульників та представити їх громадськості.

Довга дорога додому

Довга дорога додому

Майже три тижні тому російська Феміда оголосила вирок українському режисерові Олегу Сенцову в справі терактів на кримському півострові. У в’язниці українець сподівається, що російська й українська сторони дійдуть консенсусу і його обміняють. За словами його сестри Наталі, Олег перебуває у бойовому дусі та сподівається на краще.

Путін прагне «заморозки»

Путін прагне «заморозки»

Уже два тижні в зоні АТО формально триває перемир’я, але тисячі російських вояків, а також чимало важкого озброєння залишаються на українській землі. Президент Петро Порошенко, посилаючись на дані української та іноземної розвідок, заявляє, що йому відомо, де саме базуються російські війська і техніка.

Годі годувати окупанта

Годі годувати окупанта

Те, що мали б робити українські чиновники, вирішили зробити кримські татари. Ситуація щодо українських продуктів на полицях магазинів у Криму дійшла у своїй абсурдності кульмінації. Меджліс і низка інших кримських організацій ухвалили рішення, що у 20-х числах вересня Україна має розпочати блокування адміністративного кордону з окупованою територією Автономної Республіки Крим.

Всі статті рубрики