Волонтери в законі

Волонтери в законі

«Якби не волонтери — невідомо, що було б із нашою армією. Бо те, що дає держава — мізер», — неодноразово доводилося чути як від військових, так і від звичайних громадян. Проте, незважаючи на колосальну допомогу волонтерів нашій армії, Кабмін лише кілька днів тому офіційно прийняв і затвердив рішення щодо матеріальної допомоги помічникам армії.

Страждання Лілі

Страждання Лілі

Коли нещодавно проросійські бойовики стали інтенсивно обстрілювати селище Мар’їнка Донецької області, один із снарядів розірвався у приватному секторі, де мешкала родина з трьома дітьми, у тім числі, з 5-місячною дитиною. У будинку навіть стеля обвалилася. Найбільше ж постраждало саме маля.

Посипали голови попелом

Посипали голови попелом

Тиждень область, окрім звичних проблем і пригод, обговорює ще й екологічну неприємність, що сталась у місті енергетиків Ладижин. Одного «чудового» ранку мешканці частини міста прокинулись під шаром сажі. Нею було вкрито все довкола: 5 п’ятиповерхових житлових будинків та 50 приватних домоволодінь, через відкриті вікна чорні гранули потрапили й у помешкання.

Додому в «ДНР»?

Додому в «ДНР»?

Днями з’явилась інформація, що представники самопроголошеної «ДНР» внесли до списку обміну військовополоненими десятьох підсудних «антимайданівців» за справою про Одеську трагедію 2 травня 2014 р. Таку новину поширило сепаратистське видання «ДАН», посилаючись на уповноважену з прав людини з боку бойовиків Дарину Морозову.

Незалежність дратує ворога

Незалежність дратує ворога

Держави-союзники по НАТО серйозно стурбовані раптовою ескалацією насильства на українському Донбасі і покладають відповідальність за пошук політичного рішення на Росію. В Альянсі наголошують на необхідності для всіх сторін проявляти стриманість iз метою деескалації ситуації.

Кремлівське полювання на іноземних громадян

Кремлівське полювання на іноземних громадян

Закінчився тритижневий судовий процес у справі Олега Сенцова та Олександра Кольченка. Попри недоведену вину режисера в організації терактів у Криму та його причетність до забороненого в Росії «Правого сектора», державне обвинувачення визначилося із вироком для українця.

Куплю зневагу. Недорого

Куплю зневагу. Недорого

Із 18 і до 23 серпня включно на Жабокрюківському майдані у Великих Сорочинцях на Полтавщині вирує найбільше в Україні торжище — знаменитий Сорочинський ярмарок. Нинішнього року він проходить під гаслом «Україна — єдина родина!» і вирізняється надзвичайно великою кількістю учасників творчих колективів — їх більш ніж 3 тисячі.

Всі статті рубрики