Обіцяти — не означає не стріляти

Обіцяти — не означає не стріляти

Упродовж середи бойовики знову знизили інтенсивність обстрілів українських позицій. Удень експерти зафіксували близько 20 випадків порушення умов припинення вогню. Найнапруженішою ситуація була на підступах до Маріуполя та поблизу окупованого Донецька.

Демони проти Ангелової

Демони проти Ангелової

Одеса майже місяць спала спокійно. Із призначенням нового голови обладміністрації підривники, які міцно «окопалися» в місті за останній рік, ніби ненадовго принишкли, приглядаючись та вичікуючи. Одесити трохи розслабилися, туристи заспокоїлися. Але те, що затишшя – тимчасове, було очевидним. Тривожне очікування перервалося у ніч на четвер, 2 липня.

Рок на злітній смузі

Рок на злітній смузі

Сьогодні в Тернополі стартує оригінальний міжнародний (окрім українських виконавців, будуть також учасники з Австралії, Франції, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії, Росії та Білорусі) музичний фестиваль open air «Файне місто». Захід, який збере передусім любителів рок-музики всіх напрямків, відбудеться вже втретє, однак цьогоріч його програма особливо масштабна та різнопланова.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Без iмунiтету

Без iмунiтету

Другий рік українська льотчиця примусово ув’язнена за російськими ґратами, а намагання правозахисників звільнити Савченко розбиваються об стіну російського кривосуддя. Московський суд не хоче визнавати дипломатичного імунітету українки і вкотре відхилив апеляцію захисту з вимогою відпустити її з-під варти.

Погорілий театр

Погорілий театр

У середу після обіду в центрі Черкас несподівано здійнявся у небо страшний стовп чорного диму. Він був такої висоти, що його бачили не тільки в усіх мікрорайонах обласного центру, а й на другому березі Дніпра. Коли черкащани дізналися, що палає їх улюблений драматичний театр імені Тараса Шевченка — у людей був шок.

Всі статті рубрики