Ще б державну вивчити

Ще б державну вивчити

Україна — на шляху до Європи, а тому спілкування англійською має стати одним iз пріоритетних завдань вітчизняної політики у галузі освіти. Громадські активісти впевнені, що одним із важливих кроків на шляху до європейської інтеграції України має стати високий рівень володіння англійською мовою серед українців.

«Бандерівський» камуфляж

«Бандерівський» камуфляж

На тернопільському ВАТ «Текстерно» ( колишньому бавовняному комбінаті) налагоджено випуск особливої камуфляжної тканини для пошиття військової форми. Стовідсотково натуральна і дуже міцна, її обробляють таким чином, що і воду вона відштовхує, і до загорання стійка — якраз те, що потрібно сьогодні бійцям у складних польових умовах АТО.

Бойовик «Перевізник». Далі буде?

Бойовик «Перевізник». Далі буде?

Як відомо, на пошуки кращого життя в Європі будь-якими легальними й нелегальними шляхами вирушають останнім часом усе більше мешканців країн третього світу, переважно з Африки та Азії. Однак щастить не всім, декого спіткає трагічна доля на морському шляху, а перед кимось і на сухопутних дорогах ставлять шлагбаум.

Два тижні невідомості

Два тижні невідомості

Більше двох тижнів залишається невідомою ситуація з радіаційним витоком у столиці так званої «ДНР». Потужний вибух на Донецькому хімзаводі стався через недбалість сепаратистів ще 16 червня, і з того часу немає жодної інформації про можливий витік радіації та пошкодження сховища радіоактивних матеріалів, яке буквально межує з підприємством.

Врятувати Олега Сенцова

Врятувати Олега Сенцова

cПершою глядачі переглянули стрічку Мирослава Слабошпицького «Плем’я». Окрім того, у програмі Днів українського кіно — фільми «Поводир» Олеся Саніна, «Параджанов» Олени Фетісової та Сержа Аведікяна, «Хайтарма» Ахтема Сейтаблаєва та «Майдан» Сергія Лозниці, а також відновлена версія культової стрічки «Тіні забутих предків» Сергія Параджанова та «Весна» Михайла Кауфмана.

А «Баба Яга» проти

А «Баба Яга» проти

Практично цілий рік міжнародні експерти намагалися розслідувати причини жахливої авіакатастрофи пасажирського літака Boeing на Донбасі, внаслідок якої загинуло 298 людей. Однак справа виявилася занадто заплутаною та неоднозначною, тому влада Нідерландів виступила з ініціативою створити міжнародний трибунал при Раді Безпеки ООН.

Всі статті рубрики