Джоковичу четвертого не дано

Джоковичу четвертого не дано

Переможці «Ролан Гарроса» 2015 року в одиночних розрядах — такі різні. Для Серени Уїльямс це вже 20-й трофей із серії «Великого шолома», і 33-й американці залишилося здобути ще два титули до повторення рекорду Штеффі Граф, у якої 22 звитяги.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Свято «неєвропейського» зразка

Свято «неєвропейського» зразка

Не тільки в Україні, а й у всій футбольній Європі національні кубкові баталії вважаються другорядним турніром. Але через відомі обставини українська прем’єр-ліга в нинішньому сезоні була не надто привабливою, а от Кубок України 2014/15, надто його фінал, футболісти й уболівальники запам’ятають надовго.

«Хет-трик» дебютанта

«Хет-трик» дебютанта

Після виграшу внутрішніх чемпіонатів та національних Кубків перед фіналістами цьогорічної Ліги чемпіонів — «Барселоною» та «Ювентусом» — відкривалася чудова можливість зробити золотий «хет-трик». Головним фаворитом у боротьбі за звання абсолютно найкращої команди континенту була «Барса». На її перемогу в Берліні минулої суботи букмекери давали коефіцієнт 1,6, тоді як на «Юве» — близько 6,40. Щоправда, дехто, намагаючись не псувати мільйонам шанувальників футболу очікуване свято, у коментарях ЗМІ намагався врівноважувати шанси претендентів.

Всі статті рубрики