Кінець прекрасного розуму

Кінець прекрасного розуму

Лауреат Нобелівської премії, американський математик Джон Форбс Неш-молодший, минулої неділі разом зі своєю дружиною Алішею загинув у автокатастрофі в Нью-Джерсі, повідомляє агенція «Франс пресс» із посиланням на місцеву поліцію.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Гіркуватий присмак ризького бальзаму

Гіркуватий присмак ризького бальзаму

Після завершення саміту «Східного партнерства» в Ризі думки щодо його результатів у середовищі експертів розділилися. Одні безапеляційно називають його провальним для Києва: попри сподівання, ні безвізового режиму, ні навіть точної дати його отримання в майбутньому, ні чіткої заяви Європейського Союзу про визнання своєї європейської перспективи Україна не отримала.

«Мир» кращий за «Імперію»

«Мир» кращий за «Імперію»

У Росії закінчився конкурс на вибір назви для національної платіжної карти. Як повідомляє сайт Національної системи платіжних карт, «імпортозамісний» аналог Visa та MasterCard називатиметься «Мир».

Новий поділ Польщі

Новий поділ Польщі

Минулої неділі у Польщі відбувся другий тур президентських виборів, у якому змагалися два кандидати від правого політичного крила країни: чинний глава держави Броніслав Коморовський, якого підтримувала правляча партія «Громадянська платформа», та висуванець найбільшої опозиційної партії «Право і справедливість» Анджей Дуда.

Всі статті рубрики