Украдене щастя

Украдене щастя

Торік традиційний скорботний велелюдний мітинг місцева влада під орудою Аксьонова «великодушно» дозволила кримським татарам проводити лише на околиці Сімферополя, в їхньому масиві Ак-Мечеть. При цьому над головами людей спеціально, щоб заглушити промовців, довго низько кружляли два бойові вертольоти Чорноморського флоту.

До зустрічі... в ефірі

До зустрічі... в ефірі

«Мали честь бути студентами й колегами Тамари Щербатюк», — ці слова Віктора Жованика, нині заступника головного редактора агентства «Укрінформ» , можуть повторити сотні журналістів. На телебаченні Тамара Володимирівна, яку по праву називають корифеєм, була з 1950-х років.

Від гріха подалі

Від гріха подалі

Учорашнє судове засідання, де мала розглядатися справа харківського мера Геннадія Кернеса, завершилося гучним скандалом. Міського голову на підступах до суду зустріли маніфестанти, які почали жбурляти в його бік яйця, намагаючись прорватися всередину будiвлi.

У «Театрi» не можна їсти

У «Театрi» не можна їсти

Масове отруєння у львівському ресторані «Театр пива «Правда» вже обговорюється по всій країні. Львівські лікарі переважній більшості постраждалих встановили діагноз «харчова токсикоінфекція» та «гостра кишкова інфекція», а у вісьмох людей підтвердили діагноз — «сальмонельоз».

Аз, БУКи... — московська азБУКа вiйни

Аз, БУКи... — московська азБУКа вiйни

У липні мине рік, відколи сталася страшна трагедія з малайзійським «Боїнгом 777». Увесь цей час експерти кількох країн намагалися розгадати страшну загадку: хто, як і навіщо? Більшість висновків міжнародних експертів підтверджують версію, озвучену ще в перші дні трагедії: літак було збито керованою ракетою із зенітного комплексу «Бук-М1».

До миру ще далеко

До миру ще далеко

Цими вихідними депутатати Європарламенту, що входять до групи «Друзі європейської України», на власні очі побачили, відвiдавши Широкине, що з боку бойовиків, підтримуваних РФ, iде постійне порушення Мінських угод. Євродепутати переконані, що проти України ведуть війну добре підготовлені професійні військові, а не мирні ополченці, як це хоче представити Росія.

НеЩАСТЯ російського спецназу

НеЩАСТЯ російського спецназу

Хоч би як не відпирався російський президент, заперечуючи очевидний факт, що на Донбасі проти України воюють кадрові російські офіцери, а шило з мішка так і лізе. Черговим підтвердженням цього став бій під Щастям із російською диверсійно-розвідувальною групою, до якої входили 14 спецпризначенців, що намагалися захопити стратегічний міст на в’їзді у місто.

Всі статті рубрики