«Замовляння» тут не допоможуть

«Замовляння» тут не допоможуть

Бородавки виникають у людей будь-якого віку, але літніх людей ця прикрість турбує частіше, ніж молодих, кажуть лікарі. Збудником таких утворень на шкірі лікарі називають один із видів вірусу папіломи. Розміри бородавок, їхній зовнішній вигляд залежать передусім від місця розташування та від того, наскільки вони травмуються (одягом, іншими зовнішніми факторами).

Готуйтесь дати відсіч негативу

Готуйтесь дати відсіч негативу

У кожного в житті трапляються моменти, коли відчуваєш, буцімто абсолютно не маєш впливу на власне життя. І здається, що ти цілковито наповнений болем, сумом, гнівом і тривогою, образами і ранами, які не гояться. В такі часи будь-яка дрібниця здатна спровокувати нервовий вибух. Як не втратити самоконтролю, не піддатися емоціям?

... І долоні відразу спітніли

... І долоні відразу спітніли

Стреси мають прикру звичку накопичуватися і непомітно підточувати імунітет. Іноді надмірні хвилювання, які постійно дошкуляють нашому емоційному стану, подають сигнали про порятунок — і на ці симптоми слід вчасно звертати увагу. Лікар-невропатолог Олексій Бойченко говорить, що такі явища, як нудота, носова кровотеча, втрата пам’яті чи надмірна пітливість, свідчать про те, що організм уже «на межі».

Всі статті рубрики