Згуба «мимоволі»

Згуба «мимоволі»

Те, що паління відчутно шкодить здоров’ю, — аксіома, яка не потребує додаткових підтверджень. Цій темі присвячений не один науково-дослідницький трактат, і лікарі, підсумовуючи власний досвід лікування хворих із «нікотиновими діагнозами», тривожно констатують: кожна викурена сигарета завдає відчутного удару по організму курця.

Родимко, яка ти?

Родимко, яка ти?

Завтра, 24 квітня, в Україні відбудуться заходи до Дня меланоми. Бажаючі зможуть пройти безкоштовні огляди фахівців-дерматологів, які допоможуть визначити стан «підозрілих» родимок. Меланома — одне з найнебезпечніших онкологічних захворювань. Щороку у світі лікарі діагностують близько 200 тисяч нових випадків недуги.

Красиві та міцні

Красиві та міцні

Навесні ця прикрість докучає багатьом: волосся січеться на кінчиках, випадає, втрачає блиск. А нігті також поводяться «непоштиво»: стають ламкими, розшаровуються, і жоден манікюр не здатен приховати проблему. Лікарі радять звернути ретельнішу увагу на харчування — у більшості випадків причиною таких косметологічних «вибриків» стає незбалансований раціон, від якого, як відомо, наше здоров’я і добре самопочуття залежні безпосередньо.

Всі статті рубрики