Реанімобілі — поза чергою

Реанімобілі — поза чергою

Волинські волонтери знайшли спосіб, як змусити митників працювати швидше. Зустрівши на міжнародному пункті пропуску «Ягодин» два реанімобілі, які вже другу добу чекали на оформлення документів, хоча у водіїв були листи від 95-ї бригади та ДУК-ПС, що авто призначені саме для них, один із лідерів волинської волонтерської організації «Народний тил» Роман Сініцин вирішив підтримати колег і запропонував на знак протесту заблокувати проїзд узагалі.

Сім бід

Сім бід

У понеділок близько 7-ї години ранку на 375-му кілометрі автодороги Київ—Харків вантажний автомобіль «Рено» виїхав на смугу зустрічного руху й зіткнувся з мікроавтобусом «Фольксваген», що перевозив пасажирів у бік Харкова (наразі відомо, що «Рено» має харківську реєстрацію, а «Фольксваген» — полтавську).

«Непомiчене» вбивство

«Непомiчене» вбивство

Тіло загиблої у неділю вранці знайшла рідна сестра Ольги, яка вирішила навідатися до її квартири після того, як не отримала відповіді на телефонні дзвінки. Правоохоронці, які прибули за викликом, під час первинного огляду тіла Ольги Мороз ознак насильницької смерті не виявили.

Будемо жити!

Будемо жити!

Після ультиматуму з боку Надії Савченко, що вона поновить голодування, до українки таки допустили групу українських лікарів. Ув’язнену льотчицю оглянули гастроентеролог, невропатолог та анестезіолог-реаніматолог, які констатували, що загальний стан полонянки цілком задовільний, її показники вселяють усе більше оптимізму.

Деескалація без ілюзій

Деескалація без ілюзій

Президент Петро Порошенко «з дуже стриманою обережністю» констатує поступову деескалацію конфлікту на Донбасі. Адже, незважаючи на те, що бойовики все ще застосовують артилерію та системи залпового вогню, такі випадки вже поодинокі, обстріли позицій сил АТО переважно здійснюються зі стрілецької зброї.

Щоб не шастали

Щоб не шастали

З понеділка вступила в дію постанова Кабміну про тимчасові обмеження на перетин державного кордону України жителями прикордонних регіонів РФ. Відтепер росіяни можуть потрапити до України лише в міжнародних та міждержавних пунктах пропуску за наявності закордонного паспорту.

Реконструкція інкогніто?

Реконструкція інкогніто?

Війна, яка більше двох років тривала за Гостинний двір на Контрактовій площі, навчила киян з осторогою ставитися до будь-яких будівельних парканів, які з’являються в історичному центрі столиці. Тож черговий паркан, який за ніч виріс довкола скверу, де стоїть пам’ятник гетьману Сагайдачному, простояв лише до ранку і був знесений невідомими.

Всі статті рубрики