Їжте кашку за АТО

Їжте кашку за АТО

На засіданні виконавчого комітету Тернопільської міськради прийнято рішення про звільнення від оплати за харчування в дошкільних навчальних закладах та навчально-виховних комплексах Тернополя дітей, батьки яких є учасниками антитерористичної операції на сході України.

Готуйте пальчики

Готуйте пальчики

Із 5 січня українці зможуть отримати біометричні закордонні паспорти. На вигляд документ практично не відрізнятиметься від старого зразка, однак усередині книжечки міститиметься спеціальний прихований чип, на який будуть записані всі дані про власника, включно з відбитками пальців.

Ялинки з голочки

Ялинки з голочки

Зважаючи на трагічні минулорічні події, які відбувалися на Майдані, столична влада ще за місяць оголосила, що цьогорічні Новорічні та Різдвяні свята в столиці відбуватимуться на Софіївській площі. І от днями з Карпат сюди було доправлено 24-метрову живу ялинку, яку вже встановили і почали прикрашати.

Весільна сальмонела

Весільна сальмонела

Черговий масовий спалах сальмонельозу вклав на лікарняне ліжко відразу десятьох осіб. Постраждалими виявилися гості весілля, зокрема й молодята, яких «швидка» доправила до інфекційної лікарні з симптомами важкого харчового отруєння. Спочатку медики запідозрили гостре отруєння грибами, однак через кілька днів, коли прийшли результати аналізів, стало зрозуміло, що це — сальмонельоз.

Кобу — за скобу

Кобу — за скобу

Один із екс-лідерів Автомайдану, Сергій Коба, відомий своїми ексцентричними витівками, знову опинився у центрі уваги. Печерський районний суд міста Києва засудив активіста на два місяці домашнього арешту за систематичну неявку до міліції за повістками. Симптоматично, що вирок зачитав суддя Вовк, відомий тим, що свого часу засудив до чотирьох років в’язниці екс-главу МВС Юрія Луценка.

Артилерія? Яка артилерія?

Артилерія? Яка артилерія?

Контактна група представників України, Росії та спостерігачів ОБСЄ у спільній заяві для преси констатує неготовність лідерів сепаратистів предметно домовлятися про припинення вогню на Донбасі.

Всі статті рубрики