Середня температура по Землі

Середня температура по Землі

У столиці Перу з понеділка триває 12-денна конференція ООН із питань кліматичних змін. До Ліми з’їхалися понад 10 тисяч делегатів зі 196 країн, а також представники неурядових організацій, журналісти й фахівці-екологи, повідомляє «Євроньюз». Вони обговорюватимуть можливості скорочення викидів вуглекислого газу в повітря та конкретні кроки для запобігання глобальному потеплінню.

Жодного дня без думки про Україну

Жодного дня без думки про Україну

Безпека держав НАТО в умовах ситуації в Україні та на Близькому Сході — такими були головні теми вчорашньої зустрічі глав дипломатії держав Північноатлантичного Альянсу в Брюсселі. Також учора відбулося засідання комісії НАТО-Україна. Міністри планували дійти згоди зокрема в питанні подальшої присутності НАТО у східній частині Альянсу наступного року.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Велика зимова вода

Велика зимова вода

Південь Франції, північно-східні регіони Іспанії та північ Італії борються з великою водою. У деяких регіонах Франції, де зливи були найпотужнішими за останні 15 років, за дві доби випала місячна норма опадів. Загинуло щонайменше п’ятеро людей, близько 3 тисяч були евакуйовані рятувальними загонами.

Всі статті рубрики