«Вiяло» для охолодження. Взимку

«Вiяло» для охолодження. Взимку

Перший день зими для багатьох жителів Києва запам’ятався несподіваним сюрпризом від компанії «Київенерго». І хоча чутки про можливе відключення електроенергії ходили давно, і навіть обіцяли оприлюднити графік, але зникнення світла в понеділок, у розпал робочого дня, застало всіх зненацька.

Операція «Провокація»?

Операція «Провокація»?

Події, які розгорнулися 1 грудня на майдані Незалежності, дещо нагадали перехожим картинку річної давності, коли після провокацій під адміністрацією Президента «Беркут» жорстоко побив журналістів і випадкових перехожих.

«І мороз хапа за вуха»

«І мороз хапа за вуха»

Перший місяць зими приніс із собою по-справжньому зимову погоду. І найближчим часом нас очікують справжні зимові морози. За повідомленням Гідрометцентру, стовпчики термометра опустяться вдень від -4 до -6, а вночі від -10 до -12.

Партизанські ігрища

Партизанські ігрища

Учора о другій годині ночі Харків укотре здригнувся від потужного вибуху. Як з’ясувалося згодом, невідомі зловмисники підірвали вибухівку біля військової частини №3017 Національної гвардії, розташованої по вулиці Академіка Проскури. «Відгомін було чути на Олексіївському житловому масиві, у селищі Жуковського та в районі Павлового поля.

Після «тиші» знову «вогонь»?

Після «тиші» знову «вогонь»?

Учора українські та російські генерали обговорювали в Донецьку можливе припинення вогню та відведення важкого озброєння від лінії зіткнення. Звісно ж, офіційно представники російського Генштабу ЗС продовжують стверджувати, що їхніх вояків на Донбасі немає. Тому їхня участь у перемовинах щодо виконання Мінського меморандуму є нібито лише посередницькою, так само, як і представників місії ОБСЄ.

Чесний у Вічності

Чесний у Вічності

«Нам здавалося, він житиме вічно» — чую нині від багатьох. Завжди стрункий, ледь усміхнений, постійно в дії, генератор ідей, — і не скажеш, що йому вже 86. До останнього — їздив, промовляв, закликав, виступав у пресі. А тим часом тяжко хворів. І тихо, стиснувши кулаки, крокував до мети. Ніби про себе переклав Кіплінга:

Всі статті рубрики