Ще один — зайвий

Ще один — зайвий

Довгий час навколо столичного Будинку профспілок, що потрапив у епіцентр подій Євромайдану, а в лютому, під час спроби штурму, згорів, точилися дискусії: відбудовувати його чи зруйнувати все і звести на цьому місці щось з нуля. Зрештою, зупинилися на реконструкції.

Прихисток від фрау Меркель

Прихисток від фрау Меркель

На Дніпропетровщині намічається будівельний бум. Уже через місяць в обласному центрі мають з’явитися декілька модульних будинків, у яких зможуть поселитися 400 людей. Новоселами стануть переселенці з зони бойових дій на Донбасі.

Місто на пороховій діжці

Місто на пороховій діжці

Схоже, вибухи у Харкові стають звичною справою. У вівторок вночі невідомі знесли в повітря міст у Журавлівському гідропарку. На щастя, обійшлося без жертв, хоча вибухівка, окрім самої конструкції мосту, пошкодила одразу три комунікаційні труби — газову, водогінну і каналізаційну.

Звільненню не підлягає

Звільненню не підлягає

Судовий процес над українською льотчицею Надією Савченко давно вже перетворився на виставу за передбачуваним сценарієм. І хоча сподівання на інтригу у фіналі лишається, останнє засідання у справі, де на вимогу адвокатів Савченко розглядалося питання щодо законності дій слідчих, що відправили Надію на психіатричну експертизу в Інститут імені Сербського, де льотчиця провела три тижні (якраз у період передвиборчої кампанії та виборів з 10 по 30 жовтня), стало лише підтвердженням загальної тенденції.

Будеш знати, дивізіон!

Будеш знати, дивізіон!

«Я думаю, що ООН повинна бути якнайшвидше поінформована про те, що Росія планує повномасштабне вторгнення в Україну. Останні факти доводять це і не залишають сумнівів», — зазначив учора вранці на своїй Twitter-сторінці постійний представник України при ООН Юрій Сергєєв.

«Мокра справа»

«Мокра справа»

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Цей випадок минулого тижня став топ-новиною у соцмережах: громадський активіст і адвокат Дмитро Карп облив водою військового прокурора Анатолія Матіоса. Інцидент стався під час зустрічі Матіоса з батьками бійців 51-ї ОМБ, яких три місяці тримали в Запоріжжі, звинувачуючи у дезертирстві («УМ» докладно писала про цю справу).

Всі статті рубрики