Мимо каси

Мимо каси

Якщо раніше кияни звикли відстоювати біля кас виснажливі черги, особливо в годину пік, аби запастися жетонами, то, починаючи з жовтня, у деяких касах можна купити лише безконтактні картки та поповнити їх ресурс. Жетони ж, для економії часу, видають автомати.

КРАНти будівництву

КРАНти будівництву

Cеред білого дня 28 жовтня на будівництві, що ведеться на перетині вулиць Комсомольської та Шмідта, буквально через дорогу від відомого Центрального ринку «Озерка», сталася нечувана трагедія. Під час нарощування висоти до 60 метрів на землю упав будівельний кран КБ-674А, буквально розламавшись на дві частини.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Стрес-тест для медиків

Стрес-тест для медиків

У Тернополі розпочали підготовку до проведення Всеукраїнського збору-вишколу медиків-волонтерів, який відбудеться в листопаді. Його мета — навчити лікарів та фельдшерів з усіх областей ефективно працювати на полі бою та територіях поблизу центрів військового конфлікту.

Нi рубля, нi громадянства

Нi рубля, нi громадянства

Ще навесні кримська влада запевняла земляків, що перехідний період для республіки завершиться із повним запровадженням рубля та отриманням усіма мешканцями півострова російського громадянства. Дата теж називалась — 1 січня 2015 року.

І «укропи» в об’єктиві...

І «укропи» в об’єктиві...

Бойовики і окупанти Донбасу готують провокації із людськими жертвами на ці вихідні, коли вони планують провести нелегітимні псевдовибори. За даними української розвідки, озвученими раніше, такі провокації очікувалися минулої неділі — у день проведення дострокових парламентських виборів в Україні.

Сепаратистам — волю?

Сепаратистам — волю?

Ще троє учасників квітневого штурму Харківської облдержадміністрації були випущені Київським райсудом міста на волю під заставу в 450 тисяч 600 гривень. Хто вніс за них таку солідну суму, наразі не відомо. «Ми суто технічно підготували документи, зустріли людей і передали зазначені кошти родичам.

Всі статті рубрики