Одкровення російського ведмедя

Одкровення російського ведмедя

Минулої п’ятниці президент РФ Володимир Путін ушанував своєю присутністю дискусійний клуб «Валдай» (який чомусь проходив не в однойменному місті у Новгородській області, а в постолімпійському Сочі).

Вподобали «матріархат»

Вподобали «матріархат»

Перша жінка-президент в історії Бразилії залишиться на своїй посаді ще на один термін. У другому турі президентських виборів, що відбувся минулої неділі, Ділма Руссефф заручилася підтримкою 51,5% виборців. Її суперник, правоцентрист Аесіо Невіш, набрав 48,5% голосів.

Юстас — Баумгартнеру: не дотягнешся!

Юстас — Баумгартнеру: не дотягнешся!

Віце-президент інтернет-компанії Google із розробок Алан Юстас минулої п’ятниці встановив новий світовий рекорд, стрибнувши з парашутом зі стратосфери, з висоти 41 кілометр. До стрибка топ-менеджер готувався три роки, але публіка дізналася про нього лише в останній момент, повідомляє журнал «Форбс».

Осінній результат «Арабської весни»

Осінній результат «Арабської весни»

«Історичними» назвали місцеві оглядачі парламентські вибори, які позавчора відбулися в Тунісі. Екзит-поли у цій країні не проводять, а виборча тиша зберігалася до 2-ї години ночі вчорашнього дня за туніським часом, до моменту закриття останньої закордонної виборчої дільниці у Лос-Анджелесі (США).

Всі статті рубрики