Прем’єрський шанс

Прем’єрський шанс

Від того, як виборці проголосують 26 жовтня, залежить не лише персональний склад Верховної Ради, а й прізвище наступного Прем’єр-міністра.

Згідно з Конституцією, процедура формування уряду така.

Кров на Покрову

Кров на Покрову

Сімнадцять поранених правоохоронців, з них двоє — з тяжкими травмами (в одного пробито голову, в іншого розірвало ногу вибуховим пакетом) та близько 50 затриманих провокаторів — такі наслідки безчинств, організованих 14 жовтня під Верховною Радою.

Сергій Тігіпко: Ми розраховуємо провести до парламенту близько 30 депутатів

Сергій Тігіпко: Ми розраховуємо провести до парламенту близько 30 депутатів

До виборів залишається все менше часу, а політична реклама стає дедалі агресивнішою. Кандидатські обіцянки боротися «за все хороше і проти всього поганого» сиплються на нас iз білбордів і телебачення, перемішуючись зі «страшилками» про те, що буде, коли певну партію не виберуть. Спілкування з лідером «Сильної України» Сергієм Тігіпком — не з цієї «опери».

Бої без права?

Бої без права?

Гарячi передвиборчі баталії розгорнулися у 95-му виборчому окрузі. Проти кандидата Ярослава Місяця, який балотується до Верховної Ради за підтримки Радикальної партії, конкуренти розгорнули брудну кампанію — із залякуванням, переслідуванням. А недавно прокуратура Ірпеня порушила проти Місяця кримінальну справу.

Всі статті рубрики