Я спитав у осені...

Я спитав у осені...

Опалювальний сезон в Україні повинен розпочатися з 1 листопада, проте тепліше у оселях може стати як раніше, так і пізніше. За постановою Кабінету Міністрів, «якщо протягом трьох діб середньодобова температура повітря перебуватиме на позначці 8°С та нижче — влада має затвердити розпорядження про подачу тепла».

Знову ЗНО?

Знову ЗНО?

Учора під стіни Міносвіти вийшло близько тисячі студентів із національними прапорами і плакатами з написами «Студенти проти змін» та «Проти ЗНО». Молодь протестувала проти нововведень відомства, згідно з яким у 2015 році випускники коледжів замість того, щоб із рівнем молодших спеціалістів спокійно і без зайвої паніки вступити одразу на третій курс ВНЗ, повинні будуть вступати на перший курс вишу за результатами ЗНО.

Небезпечний МАРШрут

Небезпечний МАРШрут

Покровський марш, якого так боялися одесити, пройшов без ексцесів. Націоналісти хотіли провести в Одесі смолоскипну ходу «Марш героїв «Іду на ви!», аби «пригадати сторінки героїчного літопису нашої країни». Але в останній момент усі причетні організації відмовилися від ідеї. Напередодні одеські філії «Соціал-національної асамблеї» та «Патріота України», а також добровольчий полк МВС України «Азов» заявили, що не братимуть участі в акції.

Намалюй мені мир

Намалюй мені мир

Більшість творів юних художників присвячено темі війни на Донбасі. Малеча вже давно не залишається осторонь дорослих проблем. Ситуація на сході України зачепила майже кожного. Діти щиро намагаються хоч якось підтримати наших захисників, їхні серця просять миру. «Страшно, коли діти переживають такі жахливі часи.

Смертельний віраж

Смертельний віраж

Біля села Вишневе Балакліївського району вантажівка «ТАТА» після різкого маневру водія вискочила на зустрічну смугу і врізалася у пасажирський автобус «Volvo», який їхав до Харкова з луганського міста Свердловськ. Удар був настільки сильним, що автобус перекинувся й упав у кювет.

«Перчені» справи

«Перчені» справи

Учора в Сімферополі поховали Беляла Білялова, студента факультету турецької і англійської філології Кримського індустріально-педагогічного університету. 13 жовтня він щез разом із товаришем — однокурсником Артемом Дайрабековим. Деякі медіа одразу пов’язали це із сумною історією зникнення і загадковою смертю молодих кримських татар.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Бранці Кремля

Бранці Кремля

Попри формальне перемир’я та домовленості про обмін полоненими, у застінках російських СІЗО досі перебувають українці. І доля більшості з них невідома. За словами директора департаменту інформаційної політики МЗС України Євгена Перебийноса, у Росії з політичних причин затримано й ув’язнено більше десяти громадян України.

А тепер ще й «КНР»

А тепер ще й «КНР»

Бойовики потроху відновлюють активні бойові дії і бажають відвоювати нові території в зоні АТО. І рiч не лише в активізації терористів на Дебальцевому, Донецькому і Маріупольському напрямках чи в чергових, безуспішних, штурмах аеропорту ім. С. Прокоф’єва. І навіть не в зростанні кількості артобстрілів, яких було близько сорока за попередню добу.

Всі статті рубрики