«Злагода» проти «Єдності»

«Злагода» проти «Єдності»

На парламентських виборах, які відбулися в Латвії минулої суботи, найбільше голосів здобула проросійська політична сила «Злагода». Однак партії правлячої коаліції в сумі набирають більшість місць у Сеймі, тобто знову зможуть сформувати уряд без симпатиків Москви.

Двостатева битва

Двостатева битва

На виборах президента Бразилії, які відбулися минулої неділі, найбільшу кількість голосів отримала чинна глава держави Ділма Руссефф. Однак цього не вистачило для того, щоб здобути перемогу вже в першому турі. Як свідчили результати підрахунку 99% бюлетенів, 66-річну Руссефф підтримали 41,5% виборців.

Оновлений ГЕРБарій

Оновлений ГЕРБарій

У Болгарії позавчора вже вдруге за останні 16 місяців відбулися дострокові парламентські вибори. За результатами підрахунку 99,96 бюлетенів, які вчора оприлюднив болгарський Центрвиборчком, лідирує консервативна партія «Громадяни за європейський розвиток Болгарії» (ГЕРБ) на чолі з екс-прем’єр-міністром Бойком Борисовим.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як на Путіна іменини...

Як на Путіна іменини...

«Тепер-то я точно знаю, у сорок — все тільки починається! Ваш рубль». Так російські творці анекдотів учора переінакшили відому фразу з фільму «Москва сльозам не вірить» відповідно до нагальних реалій сьогодення. Уранці на Московській біржі національна грошова одиниця обвалилася одразу на 5 копійок, а згодом і ще більше, сягнувши поки що рекордної в історії свого існування позначки — 40,05 рубля за долар США.

Грізне свято Грозного

Грізне свято Грозного

Неприємний «подарунок» отримав до свого 38-річчя, яке цього разу збіглося зі святкуванням Дня міста у Грозному, очільник Чеченської Республіки Рамзан Кадиров. Близько 16-ї години 5 жовтня в центрі чеченської столиці пролунав вибух, у результаті якого загинуло п’ять поліцейських та ще 13 людей отримали поранення.

«Джі-пі-ес», який завжди з нами

«Джі-пі-ес», який завжди з нами

У Стокгольмі стартував Нобелівський тиждень. Учора було оголошено імена перших цьогорічних лауреатів найпрестижнішої у світі Нобелівської премії — з медицини та фізіології. Її отримали норвезьке подружжя Май-Брітт і Едвард Мозери та американець із британським громадянством Джон О’Кіфі.

Всі статті рубрики