Операція «Смітник»

Операція «Смітник»

Кілька днів поспіль, як на роботу, ходять до Кіровоградської облдержадміністрації активісти тамтешнього Майдану та представники громадських організацій. У них одна вимога — відставка нещодавно призначеного голови ОДА Сергія Кузьменка. Учора вони знову не застали «губернатора» на робочому місці в головному офісі обласної влади.

Не поминай iм’я Путіна в храмi

Не поминай iм’я Путіна в храмi

Цими вихідними в невеличкому селі Ходоси неподалік Рівного відбувся свій міні-майдан, на якому громада практично одноголосно прийняла рішення перейти з Московського патріархату до Київського. Останньою краплею, яка підштовхнула селян до активних дій, став недавній святковий молебен iз нагоди престольного свята, коли запрошений панотець із сусіднього села Великий Олексин почав молитися за Путіна і «військо руське».

Це тобі за Макаревича

Це тобі за Макаревича

Участь у московському «Марші миру» закінчилася арештом для відомого бізнесмена, голови Фонду волонтерів України Тимофія Нагорного. Як повідомили його друзі, Тимофій приїхав до Москви спеціально для участі в «Марші миру». Під час ходи до нього та його помічника підійшли незнайомі і попросили вийти з колони, начебто щоб дати інтерв’ю.

Злiва — злива, справа — злива

Злiва — злива, справа — злива

Лагідна і майже літня погода, яка тішила нас останніми тижнями, змінилася на календарну осінь. Щоправда, в деяких місцях замість осінньої мряки погуляли рясні дощі з грозами. Найбільше від негоди постраждали Рівненська та Тернопільська області. У місті Костопіль, що на Рівненщині, за словами очевидців, пройшов справжнісінький смерч.

«Няш-мяш» пресує за «кримнаш»

«Няш-мяш» пресує за «кримнаш»

Такої риторики самопроголошений кримський прем’єр дотримується від початку «кримської весни», точніше — з того моменту, коли головна проукраїнська сила на півостровi — Меджліс, що так і не змирився з анексією, продовжив скликати народ на традиційні велелюдні акції на захист своїх прав.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Не спішіть зачохлити гармати

Не спішіть зачохлити гармати

Зону безпеки на Донбасі шириною у тридцять кілометрів варто розбити на п’ять секторів, за якими має спостерігати близько 350 представників ОБСЄ, переконаний постійний представник РФ при цій організації Андрій Келін. Планується, що у Луганську й Донецьку працюватимуть по сотні спостерігачів, у Краматорську, Маріуполі й Антрациті — по п’ятдесят.

Чи буде суд? Чи буде кара?

Чи буде суд? Чи буде кара?

Суддя Світлана Волкова, яка відпустила з-під варти колишнього командира спецроти «Беркута» Дмитра Садовника, підозрюваного в особистому розстрілі щонайменше 39 героїв Небесної сотні під час кривавих подiй у лютому на майдані Незалежності, сама має понести кримінальну відповідальність.

Всі статті рубрики