За слова — відповідатимеш!

За слова — відповідатимеш!

Редакцію газети «Вести» вдруге обшукали за останні кілька місяців. За словами редакційного колективу, працівники СБУ захопили приміщення і вилучили сервери сайта vesti.ua, паралізувавши їх роботу. Самі правоохоронці зазначають, що інцидент пов’язаний з обвинуваченням видання у посяганні на територіальну цілісність України.

Проти бруду i гешефту

Проти бруду i гешефту

Невеличке містечко Умань, що на Черкащині, яке раз на рік стає Меккою для хасидів з усього світу, охопили пристрасті. Якраз напередодні святкування іудейського Нового 5775 року, який у ніч iз 24 на 25 вересня хасиди за традицією будуть зустрічати біля могили свого святого цадика Нахмана, місцеві жителі демонтували паркан навколо наметового містечка по вулиці Челюскінців, у якому під час свята заселяється до 5 тисяч паломників і власником якого є іноземець.

Сидить і буде сидіти

Сидить і буде сидіти

Харків’янин Гнат Кромськой, більше відомий на прізвисько Топаз, знову опинився у центрі скандалу. Наприкінці минулого тижня Київський районний суд прийняв рішення випустити його на волю під особисте зобов’язання, незважаючи на те, що напередодні йому подовжили термін перебування під вартою ще на два місяці.

Полювання на Мустанга

Полювання на Мустанга

Проти відомого руфера Григорія «Мустанга», завдяки якому зірка на кремлівській висотці була перефарбована у кольори українського прапора, МВС Росії порушило кримінальну справу за статтею «хуліганство» й оголосило його в розшук. «6 вересня за ініціативи ГУ МВС Росії по Москві Павло Ушевець (як з’ясувалося — справжнє ім’я «Мустанга». — Авт.) був оголошений в міждержавний розшук», — повідомили у прес-центрі МВС РФ.

На ООН сподівайся...

На ООН сподівайся...

На східному фронті без змін. Тобто, як і раніше, терористи та російські окупанти не дотримуються режиму припинення вогню: за десять діб так званого «перемир’я» загинуло вже шестеро українських вояків, щодня ворог хаотично обстрілює позиції ЗСУ по кількадесят разів.

Голосуй — не голосуй, переможе Путiн

Голосуй — не голосуй, переможе Путiн

За результатами невизнаних Україною виборів депутатів місцевих рад і Держради Криму (у Севастополі — Законодавчих зборів), які відбулися цієї неділі в Криму, партія Путіна фактично одноосібно захопила владу в Криму і Севастополі. У «єдиноросів», яких очолили самопроголошені очільники Криму Сергій Аксьонов і Володимир Константинов, виявилося понад 70% місць за партійними списками (до кримської Держради обирається 50 депутатів за партійними списками і 25 мажоритарників. — Авт.), 8% — у ЛДПР.

Всі статті рубрики