Велика «націоналізація»

Велика «націоналізація»

Кримські депутати давно шукали привід добряче насолити передовсім Ігорю Коломойському — формально через ситуацію навколо банківських вкладів тутешніх клієнтів «Приватбанку», але ще більше через його позицію і кроки як «губернатора» Дніпропетровщини.

Вчинили по-чесному

Вчинили по-чесному

Щонайменше протягом останніх двох десятиліть російський співак, народний артист почилого в бозі Радянського Союзу й України Йосиф Кобзон був для Дніпропетровська особою культовою і навіть легендарною. Принаймні такий ореол довкола нього створювали керманичі міста.

«Не віддамо свою землю фашистам!»

«Не віддамо свою землю фашистам!»

Світ не має сумнівів, що Росія атакує Україну, продовжуючи дестабілізувати ситуацію в нашій державі. Принаймні про це відверто заявив учора Генсек НАТО Андерc Фоґ Расмуссен, прибувши у Ньюпорт на саміт Північноатлантичного Альянсу.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Спасибі, що живі?

Спасибі, що живі?

Схоже, радянські постулати «помри, а не здавайся», причому з наголосом саме на першому слові, досі тяжіють над Українською армією. Учора командира батальйону «Прикарпаття», який, усупереч наказу триматися до останнього, вивів своїх бійців із зони обстрілу під Іловайськом, чим зберіг не одне життя, засудили до двох місяців СІЗО.

«Знаю, що я — принцеса»

«Знаю, що я — принцеса»

Ще з початку літа батьки Мiлани винаймали житло під Маріуполем і чекали, поки всі ці «заходи» на Донбасі закінчаться. Вони свято вірили, що перед першим вереснем повернуться у рідну квартиру в одному зі спальних районів Донецька і поведуть свою донечку-красуню у другий клас. Гроші закінчувалися, «заходи» ставали все гарячішими, а серпень усе холоднішим.

Всі статті рубрики