Закодований сигнал

Закодований сигнал

Цього тижня, у вівторок, міністр внутрішніх справ  Арсен Аваков підписав наказ №840 про спільні дії МВС і Національної Ради з телебачення і радіомовлення з метою контролю за дотриманням законодавства у сфері тимчасової заборони на мовлення російських телеканалів, що ведуть пропаганду війни і насильства в Україні.

Чим Донбас був кращий за Київ

Чим Донбас був кращий за Київ

За Катею можна спостерігати годинами. За що б вона не бралася, у всьому досягає якнайкращих результатів. Їй 14 років. Кілька місяців тому дівчинка мешкала в центрі Донецька, поруч із банком, який бойовики підірвали і розграбували.

Повернути Надію

Повернути Надію

Надію Савченко, викрадену українську льотчицю, яку досі утримують у Воронезькому СІЗО, можуть обміняти на росіян, яких затримали в Україні за підготовку терористичних актів. Принаймні на це розраховують і адвокати Надії, і її сестра Віра, які продовжують шукати шляхи, щоб повернути українку на рідну землю.

Жовтороті десантники Путіна

Жовтороті десантники Путіна

Під час запеклих боїв у зоні АТО наші військові все частіше беруть у полон російських кадрових військових. Військові з РФ потрапляли в полон і раніше, але в РНБО зазначали, що татуювання десантника на передпліччі громадянина РФ ще не є доказом того, що він направлений сюди Кремлем. Чого не скажеш про нову зброю, паспортизовану в російських військових частинах, якої вдосталь потрапляє до сил антитерору як трофеї.

Душа на полотнi

Душа на полотнi

Вишиванка — це не просто святковий чи національний одяг. Це — сакральна річ, яка для багатьох поколінь наших предків слугувала духовним оберегом від лиха та незгод. Саме тому до Дня Незалежності івано-франківська громада вирішила приурочити акцію «Одягнемо схід у вишиванки».

Небажані гості

Небажані гості

Прихильників Новоросії, які сподівалися проміняти буремний Донбас на сонячний Крим і зареєструвалися на півострові як біженці, чекає гірке розчарування. З четверга самопроголошена кримська влада почала програму переселення біженців у російську глибинку.

Всі статті рубрики