Швидка допомога

Швидка допомога

Чотири вантажівки з гуманітарною допомогою поїхали вчора з Черкас до звільнених від терористів міст Донеччини і Луганщини. Загальна вага цього вантажу — 40 тонн. Ще 10 тонн продуктів харчування відправили на схід підприємці Умані та товаровиробники Уманського району.

Вогняна навала

Вогняна навала

На Миколаївщині горять Галіціновський ліс та очисні споруди, а на Херсонщині пожежники рятують від вогню посіви зернових.

За словами директора Гідрометцентру Миколи Кульбіди, посуха і високі температурні показники, що встановилася на півдні України, призвели до того, що територіям Миколаївської та Херсонської областей присвоєно найвищий клас пожежної небезпеки.

А небо плаче грозами

А небо плаче грозами

Лише кілька днів тому голова Укргідрометцентру Микола Кульбіда прогнозував українцям спеку і малоймовірні дощі: «На території України цього тижня очікується тепла погода, подекуди з короткочасними дощами. Через підвищення температури по всій Україні є велика загроза пожеж, яка сягає найвищого, п’ятого, рівня небезпеки.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перерваний полiт

Перерваний полiт

Чи не єдина жінка-льотчиця Збройних сил України Надія Савченко, яку захопили луганські бойовики, нині перебуває у слідчому ізоляторі Воронежа. Російська влада намагається звинуватити українку в причетності до загибелі російських журналістів Ігоря Корнелюка й Антона Волошина.

Президент хоче в Донецьк

Президент хоче в Донецьк

Низка військових експертів і політологів вважає, що ситуація, яка склалася на Донбасі після звільнення низки райцентрів та блокування бойовиків у Донецьку та Луганську, є сприятливою для сил антитерору. Саме тому керівництву АТО слід максимально швидко готувати фінальну стадію антитерористичної операції.

Всі статті рубрики