Змiнили погони на вишиванки

Змiнили погони на вишиванки

Схоже, патріотичному запалу дніпропетровців, який охопив їх останнім часом на тлі російської агресії в сусідньому Донбасі, немає меж. Тим паче, у засобах втілення у життя української національної ідеї.

Луганські полонені

Луганські полонені

У понеділок увечері журналістку «Громадського ТБ» Настю Станко та оператора Іллю Безкоровайного незаконно затримали під час виконання професійних обов’язків співробітники так званого НКВС, служби безпеки ЛНР. За непідтвердженими даними телеканалу, після затримання журналістів доправили до Луганська.

Життя в борг

Життя в борг

Дії депутатів Верховної Ради України зібрали під її стінами черговий мітинг. Цього разу людей обурили новi варiанти законопроектів №4185-а та 4185-а/2 про кредитування, які були представлені й розроблені представниками банків України. Вони не влаштовують громаду.

Кримська зМОВА

Кримська зМОВА

Міністр освіти та науки України звернувся з офіційним листом до Істрін Торс, Верховного комісара ОБСЄ у справах національних меншин, оскільки школи і класи, в яких викладали українською та кримськотатарською мовами на тимчасово окупованій території, опинилися під загрозою закриття.

БІСiвський план

БІСiвський план

Біля села Зелений Колодязь у Чугуївському районі терористи одразу в двох місцях підірвали залізничну колію. Вже через півгодини на цій дільниці мав проїхати пасажирський потяг «Київ—Адлер». Трагедії вдалося уникнути лише завдяки пильності машиніста, який помітив метрові прогалини на полотні. Ніхто з пасажирів, на щастя, не постраждав.

Тільки наступати і звільняти!

Тільки наступати і звільняти!

Відучора сили антитерору відновили наступ на позиції терористів. Десятиденка припинення вогню українською стороною (20—30 червня) так і не призвела до бажаного миру на Донбасі, навпаки, більшість збройних угруповань бойовиків, замість скласти зброю, продовжували атакувати блокпости українських військових, а диверсії на залізниці знахабнілі терористи почали коїти далеко за межами зони АТО — на території Харківської та Запорізької областей

Всі статті рубрики