Каску в руки — і через кордон

Каску в руки — і через кордон

Днями Міністерство оборони відзвітувало, що українські військовослужбовці у зоні АТО забезпечені бронежилетами на 62%. Усе це бронежилети, які вже були закуплені після початку АТО або були на забезпеченні ЗСУ плюс спонсорська допомога.

Пацифiстська гастроль

Пацифiстська гастроль

Артист відомого на весь світ канадського «Цирку дю Солей» не зміг залишитися байдужим до подій в Україні. Власними зусиллями 45-річний Віктор Кі зібрав на потреби української армії 60 тисяч доларів, а кiлькома мiсяцями ранiше допомагав матерiально родинам героїв Небесної сотнi.

Похід по справедливість

Похід по справедливість

Учора під стінами Конституційного Суду зібралися пенсіонери і молоді подружжя. Громадські активісти звернулися до представників Феміди за роз’ясненням деяких положень антикризового закону 1166-8, згідно з яким обмежуються виплати на другу і третю дитину і скасовуються суми індексації пенсій для пенсіонерів та людей з інвалідністю, закладені у бюджеті на 2014 рік.

Славне місто Тернопіль

Славне місто Тернопіль

Ліза Шапошник, активістка Майдану з Дружківки, що на Донеччині, про яку неодноразово писала наша газета, перебралася зі столиці до Тернополя. «На Донбас уже не повернешся, там усе розбомбили, тому я вирішила поїхати на Західну Україну», — розповіла нам по телефону дівчина.

Бульварнi жахи

Бульварнi жахи

До заторів у центрі Києва, особливо у години «пік», уже якось звикли. Серед найбільш «корконебезпечних» завжди значився і бульвар Шевченка. Але вчора водіям довелося оминати одну з центральних магістралей зовсім з іншої причини.

Козаки-розбiйники

Козаки-розбiйники

У ніч з вівторка на середу у Черкасах невідомі напали на храм Покрови Пресвятої Богородиці УАПЦ, що на перехресті вулиць Крилова та Благовісної. «Про погром у храмі дізнався о десятій ранку. Коли приїхав туди, то міліція вже затримала чоловіка, який це зробив. Хоча, ймовірно, він був не один.

Аксьонову наперекір

Аксьонову наперекір

Як повідомляла наша газета, сімферопольська влада практично заборонили проведення традиційного, п’ятого, Дня кримськотатарського прапора. Вони не дозволили Меджлісу проводити святкування в міському парку імені Треньова — мовляв, це створить небезпеку для «сотень дітей», які в той час бавитимуться у парку.

Доба до вогню

Доба до вогню

Лише доба лишається до завершення режиму припинення вогню, оголошеного українською стороною. Ще позавчора Президент Порошенко не виключав, що режим без вогню може скасувати й достроково, але поки що віддав наказ без коливань стріляти у відповідь на напади терористів.

Всі статті рубрики