Де в них кнопка «розпуск»?

Де в них кнопка «розпуск»?

329. 335. 349. Це кількість голосів, які Верховна Рада минулого тижня віддала за трьох кандидатів, поданих Президентом Петром Порошенком на посади Генерального прокурора, міністра закордонних справ та голови Нацбанку.

Нардепів восени рахують

Нардепів восени рахують

Верховна Рада України VII скликання наближається до свого дострокового кінця невідворотно, неначе «Титанік» до айсберга. Звісно, немає гарантій, що буде проголосовано якийсь із проектів постанов про добровільний саморозпуск парламенту.

«Може, хоч російською почує...»

«Може, хоч російською почує...»

Колишні президенти України Леонід Кравчук, Леонід Кучма і Віктор Ющенко направили президенту Російської Федерації Володимиру Путіну відкритого листа із закликом: припинити агресію проти України. Свою петицію вони склали й підписали у вікопомний день — 22 червня, чергові роковини початку в СРСР Великої Вітчизняної війни.

Пробний камiнь екс-«Регiонiв»

Пробний камiнь екс-«Регiонiв»

Якщо використовувати шаблон, відомий ще з часів плівок Мельниченка, то минулої суботи в Києві люди, «схожі на людей iз Партiї регiонiв», зібралися на партз’їзд i започаткували політичну силу, також вельми схожу на Партiю регiонiв. Навіть назвою. «Партія розвитку України» — ось що вийшло в отців-засновників.

За Україну, за її «Волю»

За Україну, за її «Волю»

Хоч би яким ти був активним та ініціативним, а хочеш добитися реальних змін — потрібно мати свою партію. Схоже, з цим зіткнулися активісти Громадського сектору Євромайдану, а також правники, журналісти, економісти, представники бізнесу, які після Майдану пробували на різних рівнях проштовхувати на місцях ідеї люстрації та суспільних реформ.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Всі статті рубрики