Ми з тобою — однієї крові

Ми з тобою — однієї крові

«Стати героєм просто» — під таким гаслом українців запрошують долучитися до Дня донора крові, який вiдзначають 14 червня. На жаль, проблема банків крові для переливання досі актуальна, а з початком збройного конфлікту на сході та появі поранених — лише загострилася.

Кінь педальний

Кінь педальний

Із початком літа кияни все частіше пересідають з громадського транспорту на велосипеди. Це не лише приносить задоволення та дозволяє не затримуватись на світлофорах, не стояти в заторах, а й дарує здоров’я і не шкодить екології.

Побажай країні миру

Побажай країні миру

Хтось любить на день народження отримувати подарунки, хтось — дарувати. Відома телеведуча і співачка Анжеліка Рудницька вирішила об’єднати приємне з корисним, запросивши всіх до Софії Київської на відкриття виставки своїх робіт та презентації мистецького проекту «Дерево бажань».

Литвин, закрий кордон!

Литвин, закрий кордон!

Учора під стінами Держприкордонслужби вирували пристрасті. Ще до початку робочого дня головних захисників кордону більше сотні активістів Майдану, озброєних кийками, палицями, щитами та з коктейлями Молотова, оточили приміщення на вулиці Золотоворітській.

Два місяці терору

Два місяці терору

Сьогодні виповнюється рівно два місяці відтоді, як на Донбасі офіційно розпочалася Антитерористична операція. За день до її початку — 12 квітня — бойовики захопили Слов’янськ. Як для АТО — минуло забагато часу, а результати фактично нульові.

Банкуйте звідси!

Банкуйте звідси!

Скляний фасад iз великою вивіскою «Сбербанк Росії» в самому центрі Тернополя муляв очі місцевим патріотам (читай — переважній більшості тернополян) уже давно. І в контексті всіх останніх дій «братньої» сусідньої держави залишається лише дивуватися, що у цю скляну стіну ніхто не запустив бодай одну цеглину.

Всі статті рубрики