Мирослав Попович: Якщо я міг зробити і не зробив — мені нема прощення

Мирослав Попович: Якщо я міг зробити і не зробив — мені нема прощення

Сьогодні Україні дуже тяжко: економіка й соціальна сфера балансують над прірвою, сама наша державна суверенність під загрозою. Слава Богу, ми спромоглися у першому турі обрати Президента, почався процес оновлення влади. Все більш реальною стає перспектива дострокових парламентських виборів.

Аншлаг Порошенка

Аншлаг Порошенка

Історія з Путіним, котрого не покликали на інавгурацію Петра Порошенка («УМ» уже писала про те, що РФ отримала запрошення на рівні представника посольства), дещо нагадує сюжет «Сплячої красуні». Зла фея, аби помститися, зурочила подію, на яку потрапила непроханою. Втім в очільника Росії такої можливості не буде.

Антитерор під «куполом»

Антитерор під «куполом»

Вчора Верховна Рада проголосувала за розширення повноважень учасників АТО, а також за обмеження громадянських прав у зоні проведення спецоперації. Під останнім мається на увазі те, що на час проведення антитерористичної операції підприємства та організації, яким «пощастило» знаходитися в районі АТО, частково або повністю припиняють свою роботу.

Рекордні результати

Рекордні результати

Результати національного екзит-полу, який у день виборів Президента України спільно провели Фонд «Демократичні ініціативи», Київський міжнародний інститут соціології та Центр імені Разумкова, відрізняються від офіційних даних лише на 0,9 відсотка.

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

ЦИТАТИ ТИЖНЯ

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Василь Гацько: «Скромність нашої перемоги є відносною»

Василь Гацько: «Скромність нашої перемоги є відносною»

Вони набрали лише три відсотки на виборах до Київради, та й ті довелося відстоювати у судах. Вони провели до столичного «парламенту» лише двох своїх людей, але сповнені оптимізму й надії, що сьогоднішній успіх вдасться конвертувати у щось більш вагоме на виборах парламентських.

Всі статті рубрики