Від біди подалі

Від біди подалі

Підвищення напруги на сході України вплинуло і на життя сусідніх регіонів. У курортному Бердянську все частіше почали з’являтися втікачі із гарячих точок, які сподіваються тут перебути біду.

Півтисячі біженцівзі сходу очiкують на Львівщині

Півтисячі біженцівзі сходу очiкують на Львівщині

Учора в західний регіон мали прибути 500 бiженцiв зі Слов’янська, переважно жiнок iз дітьми. «Люди висловили такий намір, і ми готові їх прийняти. Проте наразі у них виникли проблеми, як доїхати. Ми не маємо можливості забезпечити людей транспортом і вивезти їх звідти, тож до нас треба добиратися самотужки.

Слідами «Чорної сотні»

Слідами «Чорної сотні»

Дніпропетровський міськком Компартії, захоплений у вівторок невідомими, вчора звільнили представники місцевої організації Спілки радянських офіцерів. Про це повідомив голова Спілки Віктор Марченко. При цьому він звинуватив у безпорадності комуністів, які здали свій міськком фактично без бою.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Ця міна «бандерівська»

Ця міна «бандерівська»

Переможець президентських виборів Петро Порошенко вважає, що Антитерористична операція на сході України «нарешті по-справжньому почалася», відтак він переконаний, що «ми покладемо край цьому жаху, бо тут ведеться справжня війна проти нашої країни». За його словами, сепаратистських лідерів треба затримати і віддати під суд, а фінансове забезпечення українського війська — покращити.

Хай хоч Кирило — аби заговорили

Хай хоч Кирило — аби заговорили

Спілка кінематографістів України продовжує домагатися від влади рішучих дій щодо звільнення затриманого в Криму режисера Олега Сенцова. Учора колеги затриманого із гаслом «Повернемо додому Олега Сенцова» пікетувати адміністрацію Президента.

Майдан спотикання

Майдан спотикання

Однією з перших заяв лідера «УДАРу» Віталія Кличка після обрання його мером стали слова про те, що майданiвцi на Хрещатику виконали свою місію, а тому мусять розходитися. «Київ має поступово повертатися до буденного життя і концентрувати свої зусилля в напрямі реформ, щоб вони відбулися якомога швидше», — проголосив він. А після цього ще кілька годин намагався переконати активістів, які облюбували центр Києва, у необхідності розійтися.

Всі статті рубрики