Наполегливі «королі»

Наполегливі «королі»

Після виграшу в 2002 році дев’ятого за ліком Кубка чемпіонів мадридський «Реал» потрапив у потужну зону турбулентності. Довгих 11 років найуспішніший учасник головного клубного турніру континенту не міг здобути ювілейний трофей. Шість сезонів поспіль (2005-2010 рр.) «вершковим» узагалі не вдавалося подолати бар’єр 1/8 фіналу Суперліги.

Результат — понад усе

Результат — понад усе

Планувалося, що національна збірна України наприкінці нинішнього сезону зіграє на комерційному турнірі в Латинській Америці, участь в якому, окрім підопічних Михайла Фоменка, мали б узяти команди-учасниці чемпіонату світу-2014. Проте згодом очільник «жовто-синіх» заявив, що хлопці не горять бажанням їхати в заокеанське турне, оскільки після напруженого сезону хотіли б отримати трохи більше часу для відпочинку перед початком нового змагального року.

Стрибок на п’єдестал

Стрибок на п’єдестал

На відміну від наших гімнасток, які без медалей завершили чемпіонат Європи в Софії, представники української чоловічої збірної зі спортивної гімнастики повертаються зі столиці Болгарії з серйозним доробком, виборовши чотири нагороди.

Протокольний реванш

Протокольний реванш

Як не крути, а свій головний турнір року хокейна збірна Росії програла на Олімпіаді в Сочі. Відтак перемогу «триколірних» на чемпіонаті світу, який у неділю завершився в Мінську, навряд чи можна назвати повноцінним реваншем. Загалом, до білоруського «мундіалю» визнані лідери світового хокею поставилися більш ніж прохолодно. Приміром, команда США відправила на ЧС молодіжний склад, а в заявці канадців — олімпійських чемпіонів Ігор-2014 — не знайшлося місця жодному героєві нещодавніх сочинських баталій.

Добрий початок — половина справи

Добрий початок — половина справи

До основи цьогорічного «Ролан Гарроса» українські тенісисти пробилися чималою групою. Четверо наших повпредів — Олександр Долгополов, Сергій Стаховський, Еліна Світоліна та Надія Кіченок — одразу отримали місця в основній сітці, ще двоє — Юлія Бейгельзімер та Марина Заневська — проклали собі сюди дорогу через кваліфікацію.

Всі статті рубрики