Сiмейний інтернаціонал

Сiмейний інтернаціонал

Лізу Шапошник iз перших днів назвали одним із символів Майдану. Маючи від народження діагноз ДЦП, вона всі дні завзято працювала на кухні в Будинку профспілок, не даючи собі послаблення. Саме Ліза разом із волонтеркою-медиком Олесею Жураковською представляла Майдан у Франції. Тому звістка про те, що дівчина виходить замiж, стала для багатьох радісною несподіванкою.

Як у воду канув

Як у воду канув

Тиждень пошуків викраденого в Сумах лідера міського осередку партії «УДАР» і керівника обласного виборчого штабу Петра Порошенка Сергія Лихмана не дав поки що жодних результатів. За інформацію, яка допоможе пролити світло на обставини зникнення активіста та розкрити злочин, партія готова викласти п’ятдесят тисяч доларів. Про це повідомив заступник голови Сумської обласної організації «УДАРу» Олександр Сугоняко.

Сюди — можна, звiдси — зась

Сюди — можна, звiдси — зась

Упродовж останніх тижнів нагальна продовольчо-цінова тема продовжує залишатися в Криму топовою. Хоча б тому, що ледве не щотижня місцеві й нові, федеральні, власті вигадують у цій царині чергову «заморочку». Як ми вже повідомляли, з 14 травня, за розпорядженням Росспоживнагляду та головного кримського санітарного лікаря, під заборону потрапив майже весь український молочний імпорт, а також продукція «Рошен».

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Як залишитись українцем?

Як залишитись українцем?

Росія ухвалила закон, який передбачає кримінальну відповідальність за приховування другого громадянства. В парі з іншими законами українцям Криму не лишається нічого іншого, як прийняти громадянство східного сусіда, адже без нього вони зможуть жити лише 90 днів у рідному домі, після чого мають на півроку кудись виїхати.

На Донбасі Сомалі не буде

На Донбасі Сомалі не буде

Лідер президентських перегонів Петро Порошенко наголошує, що найперше його команда має гарантувати мир та безпеку українців. Вiдтак ніякого припинення антитерористичної операції на Донбасі не буде. От тільки політик обіцяє нову якість АТО: зміну її формату і ефективності, а також часу. На думку Порошенка, спецоперація має тривати не кілька місяців, а кілька годин. Щодо терористів, то тим, «хто готовий скласти зброю, на кому немає крові», влада гарантуватиме амністію.

Всі статті рубрики