Без громади не проїдеш

Без громади не проїдеш

Схоже, у Рівному активісти «Правого сектору» та Автомайдану всерйоз узялися контролювати діяльність міліції та її очільників. Дізнавшись, що в середу в північному райцентрі Сарни, що за 120 км від обласного центру, відбулося призначення Миколи Щирука на посаду очільника обласної міліції, вони вже вчора зранку принесли шини до обласного управління міліції, протестуючи проти кулуарних призначень без узгодження з громадою.

«І вишите моє життя...»

«І вишите моє життя...»

«Усе почалося з того, що я на випускний купив собі вишиванку, яка потім пилючилась у шафі. А потiм виникла ідея об’єднати тих, хто любить вишиванки. Це було 6 років тому — тоді прийшло четверо людей. Як кажуть, пусти зерно — і воно проросте, ідея сподобалась і марш почали проводити по Україні, а згодом і у діаспорах», — розповів floretti.com.ua ініціатор Мегамаршу вишиванок Андрій Бабінський.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

НаЇЖАчилися

НаЇЖАчилися

Кримчанам наполовину підняли пенсії. Настільки ж подорожчали деякі продукти. Учора спеціально завернув на найближчий сімферопольський ринок «Київський», щоб мати повну картину щодо цієї арифметичної «прогресії». Отже, за ці два місяці анексії Криму Росією суттєво подорожчали свинина, яловичина, картопля, морква, картопля старого врожаю, гречка, цукор, шоколад.

Євромайдан збереться у Кіровограді

Євромайдан збереться у Кіровограді

У суботу та неділю Кіровоград прийматиме активістів євромайданів з усієї України. Основною та актуальною темою нинішнього, четвертого, форуму буде — «Участь громадських середовищ євромайданів у постреволюційному розвитку країни».

Прапор над Слов’янськом

Прапор над Слов’янськом

Сили антитерору вдалися до рішучіших наступальних дій на Донбасі. Протягом останньої доби вітчизняним військовим і правоохоронцям вдалося завдати кількох відчутних ударів по проросійських терористах у районі Слов’янська і Краматорська. Свій поступ силовики «охрестили» початком фінального етапу антитерористичної операції проти знахабнілих бойовиків.

Всі статті рубрики