Тарасова алея

Тарасова алея

Людно було у вівторок у Моринцях. Адже у рідному селі Тараса Шевченка проходила толока — люди садили дубову алею в пам’ять про великого українського поета. Ініціаторами такої благодійної акції виступили студенти та викладачі Університету банківської справи Національного банку України.

Богині української кухні

Богині української кухні

На фасаді будинку №9 по вулиці Шашкевича в обласному центрі Прикарпаття, де певний час мешкала авторка кулінарних бестселерів «Солодке печиво», «До святкового столу», «У будні та свята», «Для гостей і сім’ї», «Нашим найменшим», «На добрий вечір», «Дітям і батькам» Дарія Цвєк, встановили пам’ятну дошку.

Мир для Чубарового

Мир для Чубарового

Скандал із мисливськими угіддями, який тривав на Черкащині кілька років поспіль, нарешті благополучно завершився. Оскільки на сесії обласної ради депутати одноголосно проголосували за повернення 1,5 тисячi гектарів мисливських угідь ТОВ «Мисливсько-рибальське товариство «Чорнобаївське», тож тепер мисливці мають законне право полювати на своїй території.

Херсонський кордон «на замку»

Херсонський кордон «на замку»

У Херсоні, який тепер є прикордонною зоною з Кримом, розташувався колишній Сімферопольський прикордонний загін, на основі якого було сформовано новий підрозділ — Азово-Чорноморське регіональне управління Держприкордонслужби України.

Всі статті рубрики