Владу в Донецьку взяли «харківські»

Владу в Донецьку взяли «харківські»

Будівля Донецької міськради від учорашнього ранку — під контролем сепаратистів. Її зовсім безперешкодно, без будь-якого спротиву міліції, зайняли бійці, які назвалися представниками харківського «Оплоту». Станом на 12.00 коридорами будівлі блукали, за різними даними, від 20 до 50 озброєних гвинтівками дужих чоловіків із нарукавними пов’язками «Оплот».

«Донецька республіка». Звичайний фашизм

«Донецька республіка». Звичайний фашизм

Захоплення міськради на тлі подій попередніх днів у Донецьку свідчить про формування, так би мовити, паралельної влади у краї. Так, сепаратисти, які тримають в облозі облдержадміністрацію, у вівторок урочисто демонтували з будівлі Герб України і почали видавати у світ маніфести від імені так званої Донецької народної республіки (ДНР).

«Беркут» вибачається

«Беркут» вибачається

Протистояння між правоохоронцями і «Правим сектором» досі не вщухає: позавчора півсотні активістів «Правого сектору» заблокували у холі Апеляційного суду столиці близько сімдесяти бійців «Беркута».

Тривожний вечір на Сумщині

Тривожний вечір на Сумщині

Два напади відбулися вчора на Сумщині. Жодний із них не закінчився трагічно, проте наслідки могли бути гіршими. В обох випадках нападники обрали для своїх дій громадських активістів, учасників місцевих майданів.

На танку на світанку

На танку на світанку

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Перші дні проведення антитерористичної операції (АТО) продемонстрували не тільки фахівцям, а й загалу і перші промахи, і додаткові труднощі, з якими зіткнулися силовики. Військові експерти закликають Київ діяти швидше, адже спрут сепаратизму стрімко розповзається Донбасом.

Всі статті рубрики