На волю без браслета

На волю без браслета

Один із лідерів сепаратистського руху Харкова Гнат Кромський на прізвисько «Позивний Топаз» увечері в понеділок перерізав електронний браслет і втік з–під домашнього арешту. Покарання у вигляді двомісячної відсидки під замком він отримав наприкінці минулого місяця за погром будівлі облдержадміністрації та жорстоке побиття євромайданівців 1 березня.

Архіви як захист

Архіви як захист

«Архіви спецслужб знову стають доступними для суспільства», — запевнив новий директор Архіву Ігор Кулик учасників «круглого столу» з нагоди 20–ї річниці створення Галузевого державного архіву Служби безпеки України, що відбувся учора в Києві.

Шматок хліба для ближнього

Шматок хліба для ближнього

Львівські кав’ярні та ресторани віддаватимуть учорашній хліб бідним львів’янам. З такою ініціативою днями виступив місцевий ресторатор Вардкес Арзуманян, який почав невикористані хлібобулочні продукти залишати в торбинках на спеціальних підставках на вулиці. Його починання вже підтримали два десятки закладів місцевих ресторанних мереж, а Львівська міська рада вирішує, як саме можна реалізувати такий проект.

Сантехнік — це звучить тверезо

Сантехнік — це звучить тверезо

У Тернополі вирішили покінчити з іще одним шкідливим пережитком «совкового» суспільства. Люди старшого й середнього віку добре пам’ятають стійке словосполучення «нетверезий сантехнік» і купу анекдотів на цю тему. Традицію «закладати за комір» у робочий час у зв’язку зі специфікою діяльності, на жаль, більшість працівників цієї сфери перенесли і в наш час.

НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Операцiя «лiквiдацiя»

Операцiя «лiквiдацiя»

Хвиля сепаратизму, яка цими вихідними охопила південно–східні регіони України, пішла на спад. Силовикам вдалося нейтралізувати найбільших провокаторів, повернувши собі контроль над частиною захоплених адміністративних будівель.

Всі статті рубрики