Хто «крайній»? Вагнер

Хто «крайній»? Вагнер

Черепно–мозкова травма, вибите око, розбите обличчя, шість днів у госпіталі... Такі наслідки зустрічі 33–річного контрактника Давида Вагнера з російськими окупантами. 26 березня Давид прийшов у свою частину на мисі Фіолент, яку напередодні взяли штурмом росіяни, — хотів забрати особисті речі.

Самовбивця з необережності?

Самовбивця з необережності?

Олександр Музичко (Сашко Білий) таки сам послав собі кулю в серце. Такого висновку дiйшли спеціалісти МВС, які проводили службове розслідування за фактом убивства лідера рівненського «Правого сектору». Документи з відповідною аргументацією виклав на офіційному сайті МВС очільник відомства Арсен Аваков.

Ім’я мера — точно не Юрій

Ім’я мера — точно не Юрій

«Вважаю такий формат виборів — між Луценком і Кличком — братовбивчою війною, тому відмовляюся від балотування», — заявив учора екс–міністр МВС, підкресливши, що їхнє суперництво на виборах мера Києва було б «боротьбою на радість ворогам України». «Лідерів не призначають, ними стають. Я зараз не прагну ніякої посади, я хочу ввійти у велику політику через обрання, а не призначення», — сказав Юрій Луценко.

Не було умислу — немає справи

Не було умислу — немає справи

Під час мирних акцій протесту на майдані Незалежності у Києві Головним слідчим управлінням Служби безпеки України розслідувалися кримінальні провадження за фактами дій та закликів, спрямованих на захоплення державної влади, та таких, що загрожують громадському порядку.

Меджліс у задумі

Меджліс у задумі

Вищий представницько–виконавчий орган кримських татар — Меджліс — продовжує, відштовхуючись від реалій окупаційного Криму, ухвалювати контраверсійні заходи. Себто одночасно наступати на горло власнiй пісні, делегувавши своїх представників у місцеву владу, та ініціювати проведення референдуму щодо статусу Криму. Утім які питання будуть винесені на референдум і чи будуть вони поставлені руба, Меджліс ще не визначився.

Зловили підозрюваного у вбивстві журналіста «Вєстєй»

Зловили підозрюваного у вбивстві журналіста «Вєстєй»

Правоохоронці затримали чоловіка, причетного до вбивства кореспондента газети «Вєсті» В’ячеслава Веремія. Затриманим виявився 40–річний уродженець Донецької області, який останні 11 років мешкає у Києві. На життя чоловік заробляв, керуючи групою спортсменів, які за гроші надавали охоронні послуги, повідомляють «УМ» у прес–службі МВС України.

Ескадрони смерті

Ескадрони смерті

Учора керівники СБУ, МВС та Генеральної прокуратури України оприлюднили попередні результати слідства у справі розстрілів та побиттів під час Майдану. Слідство довело: вказівку на розправу над протестувальниками давав особисто екс–Президент Янукович. Розплутано закручені схеми керування грошовими потоками для найму бандитів–«тітушок», названо імена їх координаторів, прослідковано перебіг управління спецпідрозділами під час розстрільного дня 20 січня, вказано, скільки снайперів і з яких будинків «працювали»... Проте затримати вдалося небагатьох лиходіїв, які перебувають наразі у статусі підозрюваних, високопосадовці — «у бігах», а рядові «беркутівці» та співробітники «Альфи», які натискали на спусковий гачок, переховуються у Криму. І коли Феміда спитає з них — невідомо.

Всі статті рубрики