15 років без Руху

15 років без Руху

Учора в Києві вшанували пам’ять лідера Народного руху України, В’ячеслава Чорновола, який загинув 15 років тому. Вранці рідні та соратники поклали квіти до пам’ятника Чорноволу на вулиці Грушевського, після чого відвідали панахиду на його могилі на Байковому кладовищі.

Звичайний садизм

Звичайний садизм

Надовго запам’ятається зустріч iз «визволителями Криму» 26–річному жителю Миколаєва, який повертався з відпустки в Карпатах на роботу до Ялти. У потязі «Хмельницький—Сімферополь» його затримали і побили лише за те, що знайшли військовий квиток.

На попелищi церкви

На попелищi церкви

Церква Успiння Богородицi в селі Чуйківка Ямпільського району загорілася серед білого дня. Вогонь досить швидко поширився дерев’яною будівлею i виникла загроза, що вiн перекинеться на розташовані поруч житлові та господарські споруди сiл.

Тiкаєте? Тодi вам — в «Артек»

Тiкаєте? Тодi вам — в «Артек»

«У Криму вже перебуває кілька тисяч біженців з України», «Щодня в Крим прибуває більше 200 громадян України, які прагнуть отримати російське громадянство» — такими повідомленнями рясніють російські видання, якi посилаються на iнформацiю нелегітимного першого віце–прем’єра республіки Крим Рустама Теміргалієва.

Два постріли в серце

Два постріли в серце

Учора близько півночі біля кафе «Три карасі», що в селі Бармаки неподалік Рівного, спецпризначенці застрелили Олександра Музичка. Музичко, він же Сашко Білий, відомий як герой скандальних відео, коли з автоматом Калашникова приходив на засідання президії Рівненської облради чи надто експресивно спілкувався з помічником прокурора (ці кадри активно використали для антиукраїнської пропаганди російські телеканали). Олександр Музичко був неоднозначною фігурою.

Нескорений

Нескорений

Морський тральщик «Черкаси» станом на вчорашній вечір залишався останнім маленьким бастіоном української оборони в Криму, єдиною військовою одиницею, над якою майорить синьо–жовтий прапор. Напередодні, близько сьомої години вечора понеділка, росіяни захопили штурмом ще одне судно ВМСУ — великий десантний корабель «Костянтин Ольшанський».

Всі статті рубрики