НОВИНИ ПЛЮС

НОВИНИ ПЛЮС

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

«Якщо багато зброї — має пролунати й постріл»

«Якщо багато зброї — має пролунати й постріл»

Напружена обстановка на Кримському півострові змушує людей тікати до більш безпечних областей України. Львівщина, для прикладу, оголосила, що готова прийняти до півтори тисячі біженців. Один з офіцерів у відставці, якому вдалося вивезти дружину та дітей до друзів, розповів «УМ» про обставини від’їзду з півострова.

Пані прокурор для «Гобліна»

Пані прокурор для «Гобліна»

33–річна білявка Наталія Поклонська, яка досі працювала в Генпрокуратурі в Києві, стала в. о. прокурора «незалежного Криму». Таке призначення зробила президія Верховної ради АРК.

Син за батьком

Син за батьком

Минулого року «УМ» помістила розлоге інтерв’ю з Анатолієм Ковальським про «таємниці кримського лісу». Пан Анатолій зі знанням справи — адже понад 13 років поспіль очолював спочатку «Кримліс», а згодом республіканський комітет із лісового і мисливського господарства АР Крим — повідав про реальний стан «зелених легенів» сонячного півострова.

Путін непрямо визнав, що «зелені чоловічки» в Криму — його

Путін непрямо визнав, що «зелені чоловічки» в Криму — його

Позавчора ввечері народний депутат України, колишній глава Меджлісу кримськотатарського народу Мустафа Джемілєв прибув до Москви на запрошення з Кремля, однак його очікувана зустріч із президентом Росії Володимиром Путіним так і не відбулася. Натомість вони вчора розмовляли по телефону.

Повернення з–за залізної завіси

Повернення з–за залізної завіси

Дві доби журналістська братія разом з Автомайданом та іншими небайдужими намагалися з’ясувати долю їхніх колег, затриманих на блокпосту з боку Херсона до Криму, біля містечка Армянськ. До пошуків були долучені й офіційні структури, однак усе трималося у глибокій таємниці — щоб не наврочити.

Війна без пострілів

Війна без пострілів

«Як думаєш, буде війна?» — питає, сперши сапку на паркан, сусідка по дачі Ніна. І відразу пропонує свій «народний рецепт» виходу з кризи: «Татар шкода. Але, може, віддати Крим Росії — хай вона ним вдавиться!?» Висловити таку думку не «біля тину», а публічно, у середовищі політиків чи журналістів, вважається «моветоном».

Всі статті рубрики