«Вузькі» маневри

«Вузькі» маневри

Учора пізно ввечері на столичній ковзанці АТЕК відбувся останній, п’ятий, матч фінальної серії чемпіонату України, в якому «Компаньйон» та «Білий барс» розіграли титул. Досі «золота» ЧУ не здобували ні «компи», ні білоцерківці, але нові фінансові обставини фаворитами турніру зробили саме ці дві команди.

ХРОНІКА

ХРОНІКА

    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/clients/umoloda/inc/templates/news2.inc on line 44

Є з ким іти далі

Є з ким іти далі

На «великому» чемпіонаті світу–2013, який проходив у Москві, українські легкоатлети здобули три медалі — в стрибках у висоту, потрійним та в багатоборстві. Ці ж дисципліни принесли нашим спортсменам нагороди на планетарному форумі під дахом, який минулого уїк–енду відбувся в польському Сопоті.

Дог звалив «бога»

Дог звалив «бога»

Мабуть, уперше в історії український тенісист обіграв чинного лідера світового рейтингу. У ніч із неділі на понеділок за київським часом на великому турнірі BNP Paribas Open серії «Мастерз» в Індіана–Уеллсі, Каліфорнія, перша ракетка України — Олександр Долгополов — здолав першу ракетку світу — Рафаеля Надаля.

Залишилися, щоб перемагати

Залишилися, щоб перемагати

Брати участь у Паралімпійських іграх у Росії, щоб перемагати — таке рішення ухвалила наша збірна після тривалих вагань. «Ми залишаємося на Паралімпіаді, щоб пам’ятали про нас, пам’ятали про Україну, про суверенну державу, яка прислала сюди своїх спортсменів», — сказав на прес–конференції в Сочі президент Національного комітету спорту інвалідів України, народний депутат від «Батьківщини» Валерій Сушкевич.

Всі статті рубрики