«Звуковий сигнал почув, коли локомотив був уже за п’ять метрів»

«Звуковий сигнал почув, коли локомотив був уже за п’ять метрів»

Ковпаківський районний суд міста Суми виніс рішення щодо водія «маршрутки», аварія якої спричинила смерть дванадцяти і травмування шести пасажирів. Для нього обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою на час проведення досудового розслідування.

«Незаплановані» діти рудого Лорда

«Незаплановані» діти рудого Лорда

Ялтинський зоопарк «Казка» і його філія неподалік райцентру Білогірськ — сафарі–парк «Тайган» — не перестають дивувати відвідувачів природним багатством. За два неповних роки існування у цьому найбільшому у Європі парку левів добре прижились понад півсотні звичайних африканських рудих та п’ять рідкісних білих хижаків (їх у світі не більше ста).

Молотобійці і вірні ленінці

Молотобійці і вірні ленінці

«Ленінопад» продовжується: у ніч проти неділі постраждали ще два пам’ятники ідеологу комунізму — у райцентрі Гребінка, що на Полтавщині, та в місті Шепетівка у Хмельницькій області.

Прощання зі «старою гвардією»

Прощання зі «старою гвардією»

У Нью–Йорку у віці 95 років помер відомий діяч українського націоналістичного підпілля Євген Стахів. Про це повідомила вчора «Історична правда» з посиланням на представника пана Стахова в Україні. Смерть настала 26 січня. «До останніх днів свого життя він зберігав ясний розум і завжди цікавився подіями в Україні.

Везіть мішками

Везіть мішками

В Україні негласно діє заборона на ввезення з–за кордону гуманітарної допомоги, призначеної для євромайданів. Таке припущення висловив голова правління відділу Асоціації українців у Кошаліні Роман Білас, який не зміг провезти через митницю 7 тонн «гуманітарки».

Автофакел

Автофакел

Хвиля підпалів автівок, які належать чільним майданівцям, докотилася до Рівного. Учора вранці спалили машину активіста рівненського Євромайдану Олексія Хахльова, екс–зятя Віктора Ющенка. Mersedes S550, на якому Хахльов час від часу їздив, належить його братові, пишуть місцеві ЗМІ.

Незнайомець сказав: «Це презент хлопцям iз «правого сектору»

Незнайомець сказав: «Це презент хлопцям iз «правого сектору»

Юнаків, якi постраждали у четвер під час вибуху в столичному Будинку профспілок, наступного дня було доправлено до Львова. І 20–річний Роман Дзівінський, якому відірвало кисть руки, й 15–річний Назар Держило, який втратив ліве око, — уродженці Львова.

Інструмент у нас є

Інструмент у нас є

«Піаніно по всій Україні» — таку акцію провели в неділю активісти на євромайданах у багатьох обласних центрах: у Рівному, Запоріжжі, Кіровограді, Луцьку, Луганську, Чернівцях та інших містах. Усюди осередком акції стало розфарбоване в національні кольори піаніно.

Трохи не допив

Трохи не допив

Учора екзальтованому харків’янину Артему Козлову в Туреччині було висунуто офіційне звинувачення — у спробі викрадення транспортного засобу (літака) та обмеженні права пересування. «Суд у Стамбулі обрав йому запобіжний захід у вигляді утримування під вартою на період слідства», — повідомив директор департаменту інформаційної політики МЗС України Євген Перебийніс.

Всі статті рубрики