Крапка у «справi Павлiченкiв»

Крапка у «справi Павлiченкiв»

Днями Сергія і Дмитра Павліченків, обвинувачених у вбивстві судді Сергія Зубкова в березні 2011 року, відправили з Києва до місць позбавлення волі. Якщо Феміда не змінить своє рішення, наступні 13 років Дмитро Павліченко проведе у колонії суворого режиму на Харківщині, а його батько — у Чернігівській виправній колонії, де відбувають покарання засуджені на довічне ув’язнення.

Різанина після виписки

Різанина після виписки

Кривава НП сталася позавчора вранці у столичній психоневрологічній лікарні №1 ім. Павлова. Як повідомили «УМ» у Подільському райуправлінні столичної міліції, 47–річний киянин без певного місця проживання ледь не вбив ножем заступника директора ТМО «Психіатрія» Дмитра Лебедєва.

Сибiр по–українськи

Сибiр по–українськи

Морози та завірюхи продовжують випробовувати людей на міцність. На занесених снігами дорогах постійно чергують мобільні бригади рятувальників. Причому їм доводиться не тільки витягувати машини із снігових заторів, а й викручуватися з різних нештатних ситуацій.

Той, що боровся за чужі життя

Той, що боровся за чужі життя

Його називали хірургом від Бога. Усе життя Григорій Васильович Бондар присвятив розвитку національної медичної науки і вітчизняної онкології, боротьбі з онконедугами. Академік АМНУ, доктор медичних наук, Герой України, генеральний директор Донецького обласного протипухлинного центру Григорій Бондар відійшов в інший світ на 81–му році життя.

Всі статті рубрики